Når vi booket dette hotellet, så hadde vi store forventninger. Vi er en familie på 2 voksne og et barn, vi er Scandic medlemmer, og er på en rundreise i Norge i sommer, hvor vi bor mest mulig på Scandic hoteller.
Første problemet med Scandic Narvik er at det først og fremst ikke finnes at naturlig inngangsparti. Vi kjørte rundt hele kvartalet / hotellet to ganger, men det tok sin tid å finne ut av dette. På den ene siden av hotellet, noe som kunne minne om et inngangsparti var det en busslomme, og på fortauet stod det parkering forbudt skilt. Vi kjørte så til slutt inn i parkeringsgarasjen under hotellet, men der var det heller ingen heis eller inngang til hotellet. Til slutt så vi et relativt anonymt skilt "Resepsjon", fulgte dette og mellom garasjeanlegget og bakgården så vi til slutt en dør som ledet til heisen. Til sist kom vi opp til resepsjonen. Da jeg spurte der om hvordan vi skulle få all bagasjen vår opp, så var det bare å gå tilbake til bilen og hente den fikk jeg melding om. Jeg spurte om de hadde en tralle å låne bort, og etter mye om og men hentet en av hotellets ansatte denne. Det var ingen spørsmål om bistand, så servicen var på et lavmål.
Vel opp på hotellrommet, så var alt greit til vi skulle sjekke ut. Da ble det først litt venting på å få tak i trallen. Når jeg fikk den opp til suiten vår, så spurte vedkommende hvordan jeg skulle få med meg traller med bagasjen i heisen?
Jeg forklarte at det hadde jeg gjort dagen før, men vedkommende bedyrer at det ikke var plass. Jeg måtte insistere 2-3 ganger før vedkommende så innrømmet å antakelig ha lært noe nytt.
På rommet var det ingen speil annet enn på badet, noe min kone savnet mht. sminkingen. Det kunne også ha vært en dør mellom delene i suiten, for å skille de litt fra hverandre.
Frokosten var god, og utsikten fabelaktig, som trekker inntrykket litt opp igjen fra bunn nivå.