Har aldri vært ute for så vanskelig booking. Jeg ringte Scandic Narvik for å booke. Der fikk jeg beskjed om at de ikke kunne ta imot booking, jeg måtte ringe kundeservice. Jeg fikk nummeret og ringte dit. Så måtte jeg taste forskjellig for å komme frem, og så fikk jeg beskjed om å ringe hotellet direkte. Fikk ikke mulighet til å snakke med noen, bare automatisk beskjed. Ringte så hotellet på nytt, og trykket på tast for resepsjonen istedet for booking. Kom da fram til samme personen som første gang, og fikk på nytt beskjed om å ringe kundeservice. Prøvde å forklare at jeg hadde gjort det og blitt henvist tilbake til hotellet, men vedkommende sa de ikke hadde mulightet til å booke. Prøvde på nytt kundeservice, med samme resultat. Da ga jeg opp å ringe. Kan jo tilføye at da jeg bestilte rom fire uker tidligere var det ingen problem. Jeg booket da via internett, men fikk jo ikke spurt om ting som jeg ønsket. Da jeg kom til hotellet spurte jeg om pensjonistrabatt, men det måtte jeg gjøre på nettet. Det skulle være en bookingkode på en epost. Jeg klarte ikke å finne den, så jeg har sikkert gått glipp av mye rabatt på turen. På et eneste hotell ble jeg spurt om jeg var pensjonist, og da fikk jeg rabatt med en gang. Dette var ikke noen oppløftenede opplevelse. Derfor dårlig poeng for service. Oppholdet ellers var fint.