Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Flott hotell med fin utsikt. Fikk den type rom som jeg bestilte. Det var nok beklageligvis dårlig rengjøring på bad - inntørket urin på gulv og toalett Det var helt grei adkomst til hotellet og enkel parkering i parkeringshus under hotellet.
Dato for oppholdet: mai 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør Pedersen2023 om Scandic Narvik
Takk, Pedersen2023
Ina_1988_88
Anmeldt 24. april 2023
Dato for oppholdet: april 2023
Spør Ina_1988_88 om Scandic Narvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hadde ett fint opphold i to netter. Storkoset meg men,må gi ett minus på at man ikke fikk beskjed at man måtte reservere bord for middagen men,ellers topp,og hyggelige folk. Jeg kommer garantert tilbake for nytt opphold.
Dato for oppholdet: mars 2023
Spør Kjellbamse45_ om Scandic Narvik
Takk, Kjellbamse45_
Fornøyd med hotellet, god beliggenhet, gode fiskemåltid på Scandic og Fiskehallen. Gratis skibuss lørdag og søndag til Narvikfjellet sponset av kommunen, god service! Flott vær og fine ski bakker, litt lite snø og noen bakker var stengt. Anbefales
Dato for oppholdet: mars 2023
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Spør ilnorheim om Scandic Narvik
Takk, ilnorheim
Trasig frokostbuffet, ble anbefalt å ta sen frukost, visste ikke at det også betydde at det kom til å være tomt for mat. Jeg har hatt bra frukost her ved tidligere anledninger. Mye slamring fra dør mellom gang og heis 4. etasje
Dato for oppholdet: desember 2022
Spør Asbjorn2022 om Scandic Narvik
Takk, Asbjorn2022
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2023
Hei Asbjørn,
Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den. Vi er så heldig å ha veldig bra belegg på hotellet og når alle gjestene våre bestemmer seg for å spise frokost samtidig og forlater samtidig kan det dessverre oppleves som om det er tomt for mat før betjeningen klarer å få fyllt opp igjen for de som kommer rette etter det! Håper det rettet seg fort for dere! Håper vi ser deg i Narvik igjen snart! Med vennlig hilsen
Terje Theodorsen Direktør
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.