Wow! tenkte jeg, da jeg tok heisen opp til 15. etg. Nest øverste etasje i Narviks høyreiste ikoniske hotell! Scandic-kjeden vet å ta vare på Scandic-medlemmene tenkte jeg, og sendte fordelsprogrammet deres en varm tanke, da jeg fornøyd gikk ut av heisen til rom 1503.
Skuffelsen ble påtrengende og jeg opplevde et emosjonelt mageplass da jeg fikk se nærmere på rommet. Dette er et av 3 eller fire rom som ligger med vindu ut mot et tak over etasjene under. Jeg så hverken Kongensgate eller dronningens gate, men jeg så husene som lå oppover lia. Men ikke NOE gav meg følelsen av å være i 15. etasje.
Rommet var lite, ingen lenestol eller sofa, men dyrt i forhold til standarden. Ca 1850,- og da var det fratrukket noen hundrelapper i rabatt.
Alle andre rom i dette hotellet enn disse 3 eller 4 rommene har en fantastisk utsikt. Man skal ha mye uflaks for å havne på et av disse rommene. Jeg føler meg faktisk snytt av Scandic Narvik.
Frokosten var bra.
Men Scandic Narvik har jeg nå lagt bak meg og ser frem til andre fine hotellopplevelser på veg nordover.
Og kommer jeg tilbake til Narvik, finnes det heldigvis både billigere og bedre hotellopplevelser. Det har jeg erfart.