Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle

Anmeldt 26. juli 2023

• Reisetype: Reiste som et par
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Anmeldt 19. juli 2023

Førstegangsbesøkende familie på fem. Ringte for å bestille bord i resturanten og spesifiserte «Tøtta Bar» i telefonen. Da vi dro opp til 16. etg stod vi å ventet i 5 minutter før vi fikk en kort beskjed om at mat ble kun servert i resturanten i 1. etg. Vi dro ned hvor vi ikke ble tatt spesielt godt i mot av betjeningen. To servitører gikk forbi oss uten å si «Hei». Da vi fikk kontakt pekte servitøren på bordet uten å vise vei. På spørsmål om man kunne få en vinanbefaling til maten var det tydelig at servitøren ikke hadde kunnskap om vin til maten. Da vi skulle splitte regningen var servitøren tydelig oppgitt av at vi ikke kunne betale samlet. Maten var middels god. Alt i alt en skuffende opplevelse. En restaurant med forbedringspotensiale.

1  Takk, Kim-André Lein S
    Anmeldt 18. juli 2023

Hyggelig opphold midt i sentrum av Narvik. Vi var i byen i anledning familiebryllup, og fikk en utmerket service under oppholdet. Hyggelig betjening og hyggelige lokaler. Frokosten er absolutt av de bedre jeg har spist på en stund

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Takk, Odd M
    Anmeldt 11. juli 2023 via mobile enheter

Nydelig og kult hotell. Midt i sentrum i kul bygning. Følte på storby følelsen. Trivelig betjening, koselige, rene rom. Vi hadde med hund - som ble godt ivaretatt på rommet og etasjen. Noe trangt under frokosten, men fant oss plass. Helt ok frokost. Trivelige ansatte. Anbefales ❤️😎❤️

Romtips: Veldig god parkering. Billig. Også mulighet for gratis parkering til kl 7 om morran. Parkeringshuset ca 140,-/ døgn
    Takk, Skjolas