“Søskenbarn treff.”

Tind Restaurant
Vurdert som nr. 7 av 46 Restauranter i Narvik
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Fantastisk servitører. Gode middag/julemiddag. Utmerket frokost.
Har feiret søskenbarn treff siden hotellet åpnet, restauranten har bare blitt bedre og bedre..

Dato for besøk: desember 2018
Takk, kygo23
VegardS80, Manager på Tind Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Mvh
Vegard Stormo
Scandic Narvik

Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Julebord. Fantastisk opplevelse! En av de beste opplevelsene, nydelig mat og selskap. Lekkert dekket bord

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, 172heidia
Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Restauranten var nesten tom da jeg ankom, fikk anvist et bord umiddelbart av en hyggelig servitør. Dagens anbefaling som var lam opplyste de om at var utsolgt, selv om restauranten nettop hadde åpnet. Så jeg bestilte stekt kveite istedenfor. Denne fisken var tørr og seig, antageligvis på grunn av høy steketemperatur over for lang tid. Ingen minneverdig fiskerett, faktisk litt uappetittlig. I tillegg var den også dyr. Blir nok lenge til jeg prøver meg på fisk her igjen. Det virker som denne retten ikke var tilberedt av en fagutdannet person, ihvertfall hadde denne personen ikke kontroll på tilberedningen. Da jeg sa ifra om hva jeg hadde opplevd, tilbød de meg dessert som plaster på såret. Denne takket jeg nei til, men det var hyggelig få tilbudet.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 810steinarj
Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Vi kom inn i restauranten og ble tatt vel imot av en trivelig servitør, hun var veldig dyktig og sørget for god oppfølging under hele måltidet. Vi gikk for fenalår og kongekrabbe til forrett, en aldeles nydelig rett! Kongekrabben var perfekt tilberedt og retten så helt perfekt ut😊 vi hadde biff til hovedrett og den var perfekt stekt. Kjøttet var fantastisk mørt, av ypperste klasse👌🏻 sausen som ble servert sammens med hovedretten var så god at vi hadde lyst til å spørre om mer. Resten av tilbehøret var og helt perfekt:) Det ble dessverre ingen dessert på oss, men neste gang vi er i Narvik tar vi definitivt turen tilbake hit:) tusen takk for et perfekt måltid og fantastisk service😊

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, P7149CXchristinas
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Tind er lokalisert i lekre lokaler i Scandic Hotel Narvik. Behagelige sofaer og stoler i rødt. Store vindusflater gir flott utsikt mot Frydenlund og havna. Restauranten har et eget lekeområde for barna, adskilt fra spiseområdet. Praktisk.

Alt var duket for en bedre middag for slitne foreldre med overaktiv unger.

Jeg stakk innom for å sjekke menyen og måtte vente i to evigheter før en servitør hadde tid til meg. Samme senere under måltidet: Én servitør dekket hele restauranten - alene. Hun var dyktig og hyggelig, men aaalt tok lang tid fordi hun måtte håndtere alt alene.

Maten: Hvit bacalao til Fruen og kalv til meg. Fish’n’chips til ungene.

Både bacalaoen og kalven manglet salt og smakte tamt. Samme med grønnsakene. Rødvinssausen hadde KANSKJE en svak brentsmak, men jeg er ikke sikker. Massevis av rosmarin fremhevet kjøttet godt.

Servitøren anbefalte en helt fantastisk rødvin, en ripasso, til meg. Innertier! Fruens hvitvin var også et godt valg.

Oppsummert har restauranten et bra potensiale, men til den prislappen hadde jeg forventet vesentlig mer.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Llenda

Reisende som så på Tind Restaurant, så også på

Narvik, Narvik kommune
Narvik, Narvik kommune

Har du vært i Tind Restaurant? Del dine erfaringer!