“nydelig juletallerken”

Tøtta Bar
Vurdert som nr. 12 av 47 Restauranter i Narvik
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 14. desember 2018

fantastisk utsikt og juletallerken var utsøkt men litt for mye poteter, stort sett alle hadde poteter igjen på tallerken så dere må tenke matsvinn. Ellers heilt topp!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, auroraguide1
TerjeT433, General Manager på Tøtta Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Hei,

Takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Veldig hyggelig at maten smakte! Jeg tar en prat med kjøkkenet vedr. porsjoneringen.
Håper vi ser deg I Tøtta igjen snart.

Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Var på scandic i forbindelse med et møte, og på ettermiddagen ble middagen servert i Tøtta bar. Hadde helt ærlig ikke veldig store forventninger, men her blei jeg veldig positivt overrasket. Helt suveren mat - fint anrettet, spennende smaker og kombinasjoner. Godt levert!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 776geirj

Hei,

Veldig hyggelig at maten smakte!
Håper vi ser deg I Tøtta igjen snart.

Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Vi besøkte Tøtta Bar for første gang. Da vi kom inn, la vi selvsagt merke til den flotte utsikten - og den fikk vi god tid til å beundre, for ingen av de bak baren så ut til å legge merke til oss. Etter å ha ventet noen minutter ved baren, fortsatt uten noen respons fra de ansatte, tok vi sjansen på å selv finne oss et bord.
Det var lite gjester i lokalet. Etter å ha ventet ytterligere 10 minutter, kom det etterhvert en servitør til bordet. Vi fikk noen menyer på deling, og bestemte oss raskt for å bestille pinnekjøttallerkenen. Når vi så skulle bestille drikke til maten, spurte vi etter juleøl. Det hadde de dessverre ikke. Julemat på menyen, julebordsesong - men ikke juleøl??
Vel - vi bestilte drikke, som kom forholdsvis raskt på bordet. Etter ca 20 minutter kom også maten. Pinnekjøttet var "halvvarmt", litt tørt, men godt på smak. Rotmosen var god, pølsebiten var så liten at det egentlig var vanskelig å si noe om smaken. Litt uvant med saltbakte (?) poteter til pinnekjøtt, men greit nok. Ingen sjy, dermed ble det litt tørt.
Ingen kom for å spørre om det smakte, eller spurte om vi ville ha dessert.
Alt i alt var vi litt skuffet da vi forlot. Servitørene var hyggelige, men likegyldige. Maten stod ikke helt til forventningene. Lokalet er flott og utsikten upåklagelig, så synd at resten ikke står helt i stil. Vi får for hotellets del håpe at det bare var en litt uheldig kveld. Neste gang blir vi nok å spise et annet sted.

Dato for besøk: november 2018
Takk, MiaMJ74
TerjeT433, General Manager på Tøtta Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2018

Hei Mia,

Tusen takk for din tilbakemelding, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Beklager at vi ikke oppfylte dine forventninger til oss. Jeg tar dine tilbakemeldinger med til alle de involverte i vårt kontinuerlige arbeid med å bli enda bedre på det vi gjør. Vi vil at våre gjester alltid skal ha de beste gjesteopplevelsene.
Takk for at du besøkte vår Baren vår!
Håper vi ser deg i Baren igjen snart!

Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Gode drinker, god service og flotte lokaler. Utsikten i seg selv er verdt et besøk :) Hotellet er nytt og fresht. Her har de enkel matservering også som vi skal prøve neste gang.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 728camillah
Terje T, General Manager på Tøtta Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Hei Camilla,

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at vi oppfylte dine forventninger til oss.
Takk for at du besøkte Tøtta Bar.
Håper vi ser deg igjen snart!

Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Lekkert lokale med tidsriktig interiør i 16 etasje. Tok litt tid å få appelsinjuicen, men med kun én ansatt tilstede og godt med folk har jeg forståelse for at ting tar tid. Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, torhape
Terje T, General Manager på Tøtta Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Hei Tor-Harald,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, jeg setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Veldig hyggelig at du likte vår sky bar. Du har helt rett med hensyn til tiden det tok, beklager hvis det ble for lenge!
Takk for at du anbefaler Tøtta Bar.
Vi håper det ikke blir for lenge til ditt neste besøk. Velkommen!

Reisende som så på Tøtta Bar, så også på

Narvik, Narvik kommune

Har du vært i Tøtta Bar? Del dine erfaringer!