Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig lunsj i flotte lokaler”
Anmeldelse av Tøtta Bar

Tøtta Bar
Vurdert som nr. 13 av 24 Restauranter i Narvik
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. februar 2019 via mobile enheter

Var og spiste i anledning årets første soldag på toppen av Scandic Narvik.
Av en rikholdig meny bestilte vi Biff sandwich. Retten var nydelig presentert og det var en rikelig porsjon.
God service fra bartenderen som satte restaurantpreg på lunsjen. Alt i alt en hyggelig opplevelse i fantastiske omgivelser. Kommer garantert igjen

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 570runeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeT433, General Manager på Tøtta Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2019

Hei.

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at maten og servicen falt i smak!
Takk for at du spiste lunsj på Tøtta bar.
Velkommen tilbake ved senere anledninger!

Med vennlig hilsen


Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (122)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 122 anmeldelser

Anmeldt 14. desember 2018

fantastisk utsikt og juletallerken var utsøkt men litt for mye poteter, stort sett alle hadde poteter igjen på tallerken så dere må tenke matsvinn. Ellers heilt topp!

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 49ranger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeT433, General Manager på Tøtta Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Hei,

Takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Veldig hyggelig at maten smakte! Jeg tar en prat med kjøkkenet vedr. porsjoneringen.
Håper vi ser deg I Tøtta igjen snart.

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Var på scandic i forbindelse med et møte, og på ettermiddagen ble middagen servert i Tøtta bar. Hadde helt ærlig ikke veldig store forventninger, men her blei jeg veldig positivt overrasket. Helt suveren mat - fint anrettet, spennende smaker og kombinasjoner. Godt levert!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 776geirj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeT433, General Manager på Tøtta Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Hei,

Takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Veldig hyggelig at maten smakte!
Håper vi ser deg I Tøtta igjen snart.

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Vi besøkte Tøtta Bar for første gang. Da vi kom inn, la vi selvsagt merke til den flotte utsikten - og den fikk vi god tid til å beundre, for ingen av de bak baren så ut til å legge merke til oss. Etter å ha ventet noen minutter ved baren, fortsatt uten noen respons fra de ansatte, tok vi sjansen på å selv finne oss et bord.
Det var lite gjester i lokalet. Etter å ha ventet ytterligere 10 minutter, kom det etterhvert en servitør til bordet. Vi fikk noen menyer på deling, og bestemte oss raskt for å bestille pinnekjøttallerkenen. Når vi så skulle bestille drikke til maten, spurte vi etter juleøl. Det hadde de dessverre ikke. Julemat på menyen, julebordsesong - men ikke juleøl??
Vel - vi bestilte drikke, som kom forholdsvis raskt på bordet. Etter ca 20 minutter kom også maten. Pinnekjøttet var "halvvarmt", litt tørt, men godt på smak. Rotmosen var god, pølsebiten var så liten at det egentlig var vanskelig å si noe om smaken. Litt uvant med saltbakte (?) poteter til pinnekjøtt, men greit nok. Ingen sjy, dermed ble det litt tørt.
Ingen kom for å spørre om det smakte, eller spurte om vi ville ha dessert.
Alt i alt var vi litt skuffet da vi forlot. Servitørene var hyggelige, men likegyldige. Maten stod ikke helt til forventningene. Lokalet er flott og utsikten upåklagelig, så synd at resten ikke står helt i stil. Vi får for hotellets del håpe at det bare var en litt uheldig kveld. Neste gang blir vi nok å spise et annet sted.

Dato for besøk: november 2018
Takk, MiaMJ74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeT433, General Manager på Tøtta Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2018

Hei Mia,

Tusen takk for din tilbakemelding, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Beklager at vi ikke oppfylte dine forventninger til oss. Jeg tar dine tilbakemeldinger med til alle de involverte i vårt kontinuerlige arbeid med å bli enda bedre på det vi gjør. Vi vil at våre gjester alltid skal ha de beste gjesteopplevelsene.
Takk for at du besøkte vår Baren vår!
Håper vi ser deg i Baren igjen snart!

Med vennlig hilsen


Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Gode drinker, god service og flotte lokaler. Utsikten i seg selv er verdt et besøk :) Hotellet er nytt og fresht. Her har de enkel matservering også som vi skal prøve neste gang.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 728camillah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Terje T, General Manager på Tøtta Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Hei Camilla,

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at vi oppfylte dine forventninger til oss.
Takk for at du besøkte Tøtta Bar.
Håper vi ser deg igjen snart!

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tøtta Bar, så også på

 

Har du vært i Tøtta Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din