“Uff”

Tøtta Bar
Vurdert som nr. 11 av 46 Restauranter i Narvik
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Skybar - uten ordentlig drikkekart, er det mulig??
Ja det er Tøtta!!
Vi spurte hvorfor - og fikk til svar at det ikke var « kapasitet til det» !
OK da er det bare å legge ned stedet. Så trenger de enda mindre kapasitet.
Stedet, utsikt osv var bra.
Var gjesten i fokus? Nei, fikk følelsen at de like gjerne kunne vært oss foruten.
Kommer vi igjen ???
Hva tror du som leser dette?

3  Takk, Tsr1507
TerjeT433, General Manager på Tøtta Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Hei,

Takk for tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Beklager at situasjonen rundt pandemien gir oss begrensninger.
Jeg tar din tilbakemelding videre til alle de involverte i vårt arbeid med å bli best på gjesteopplevelser!
Håper vi ser deg igjen i vår skybar!

Med venlig hilsen

Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

Her sitter du og ser utover byen samtidig som du spiser. Har opplevd litt forskjellig kvalitet både på mat og service her, men denne gangen var alt veldig bra.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, gurobs3
TerjeT433, General Manager på Tøtta Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. april 2020

Hei

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at vi oppfylte dine forventninger til oss denne gangen.
Vi er enig med deg i at utsikten fra vår bar i topp etasjen er fantastisk.
Takk for at du besøkte Tøtta Bar!
Håper vi ser deg igjen snart!

Anmeldt 14. november 2019

Her serveres nydelig ostefat/tapas samt husets burger. Jeg fikk etter ønske søtpotetfries! Veldig fin utsikt, særlig når det er mørkt.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Irina F
TerjeT433, General Manager på Tøtta Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2019

Hei Irina.

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til og gi oss den!
Kjempefint at vi oppfylte deres forventninger til oss!
Velkommen tilbake ved andre anledninger!

Anmeldt 7. november 2019 via mobile enheter

Bodde på hotellet og var oppom på fredags taco. Innbydende presentert i flotte lokaler med super utsikt. Maten smakte godt og betjeningen var hyggelig og serviceinnstilte Det var litt minus at kjøttdeigen ikke var varm no. Fettet stivnet på tallerken mens vi spiste. Bør holdes varmt med lokk eller varmepære.

Dato for besøk: november 2019
Takk, KarlE297

Hei Karl E.

Tusen takk for din tilbakemelding, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den!
Hyggelig at fredagstacoen falt i smak, vi ser på forbedringer for å holde kjøttdeigen varm.
Velkommen tilbake ved andre anledninger!

Anmeldt 31. oktober 2019

8 personer til lunsj for å kose seg med mat og utsikt.
Etter rundt 40 minutter leveres 7 av 8 retter på bordet.
Siste rett kom etter vi var ferdig med maten.
Satt på bordet med en kjapp beskjed om at den var gratis.
Dette er alt for dårlig og uprofesjonelt.
Blir nok lenge til neste besøk.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 10magnek
TerjeT433, General Manager på Tøtta Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2019

Hei.

Beklager at vi ikke oppfylte dine forventninger til oss. Jeg tar dine tilbakemeldinger med til alle de involverte i vårt kontinuerlige arbeid med å bli enda bedre på det vi gjør. Vi vil at våre gjester alltid skal ha de beste gjesteopplevelsene.
Takk for at du besøkte oss!
Håper vi ser deg igjen snart!

Reisende som så på Tøtta Bar, så også på

Narvik, Narvik kommune

Har du vært i Tøtta Bar? Del dine erfaringer!