Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott utsikt, men det var”
Anmeldelse av Tøtta Bar

Tøtta Bar
Vurdert som nr. 13 av 24 Restauranter i Narvik
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. september 2020 via mobile enheter

Flott utsikt, men det var det hele. En servitør på jobb, og hun var ikke så imøtekommende. Kanskje hatt flere på jobb? Bestilte biff. Ba om medium minus stekt, men fikk en biff som nesten var gjennomstekt. Kjedelig tilbehør. Besøker ikke denne igjen.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, RenateU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeT433, General Manager på Tøtta Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2020

Hei Renate.

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Beklager at vi ikke oppfylte dine forventninger til oss. Jeg tar dine tilbakemeldinger med til alle de involverte i vårt kontinuerlige arbeid med å bli enda bedre på det vi gjør. Vi vil at våre gjester alltid skal ha de beste gjesteopplevelsene.
Håper vi ser deg hos oss igjen!

Med vennlig hilsen


Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (124)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 124 anmeldelser

Anmeldt 20. september 2020 via mobile enheter

Skinnet bedrar. Dette er absolutt en bar, men de har noen retter fra hotellets kjøkken. Vi tok en «plankerett» med en liten suppe, nydelig stekt lam og lammepøle og til slutt tilslørte bondepiker med multer. Alt smakte himmelsk! Utrolig bra servering i en bar! Rene gourmetmåltider til en fin pris!

Fantastisk utsikt over malmhavnen. Vi fikk flott forklaring om havnen og transporten av stedets bartender . Meget bra!
Hun hadde forøvrig litt trøbbel med noen gjester som ønsket å «skype» eller prate over video uten høretelefoner. Heldigvis for oss, fikk hun stoppet dette på en høflig måte på tross av gjestenes opptreden!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, changlek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeT433, General Manager på Tøtta Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2020

Hei,

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på du tok deg tid til å gi oss den!
Gjestenes tilbakemeldinger er svært viktig for oss i vårt arbeid med å levere de beste gjesteopplevene!
Betryggende at våre bar servitører løste utfordringene på en god måte.
Velkommen tilbake ved andre anledninger!

Med vennlig hilsen
Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

God servering på Tøtta bar. Vi ble anbefalt og forhåndsbestille, og det gjorde vi i resepsjonen. Nydelig middag. Utenlandske ansatte gjorde at vi fikk språkproblemer og måtte ty til engelsk. Baren ligger i 16. etg. så det var nydelig utsikt utover Narvikbyen.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tromso1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeT433, General Manager på Tøtta Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2020

Hei Per

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at vi i hovedsak oppfylte dine forventninger til oss.
Takk for at du besøkte Tøtta Bar på Scandic Narvik!
Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

ikke så mye å si om maten.. siden den aldri kom. 30 min tok det å få drikken.. og 50 min tok det før de kom og sa at bestillingen ikke var «registrert». 40 min senere gikk vi, da det ennå ikke var kommet noen mat...

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 3rland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeT433, General Manager på Tøtta Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2020

Hei Erland.

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Beklager at vi ikke oppfylte dine forventninger til oss. Jeg tar dine tilbakemeldinger med til alle de involverte i vårt kontinuerlige arbeid med å bli enda bedre på det vi gjør. Vi vil at våre gjester alltid skal ha de beste gjesteopplevelsene.
Takk for at du besøkte oss!
Håper vi ser deg igjen!

Med vennlig hilsen


Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Skybar - uten ordentlig drikkekart, er det mulig??
Ja det er Tøtta!!
Vi spurte hvorfor - og fikk til svar at det ikke var « kapasitet til det» !
OK da er det bare å legge ned stedet. Så trenger de enda mindre kapasitet.
Stedet, utsikt osv var bra.
Var gjesten i fokus? Nei, fikk følelsen at de like gjerne kunne vært oss foruten.
Kommer vi igjen ???
Hva tror du som leser dette?

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, Tsr1507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeT433, General Manager på Tøtta Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Hei,

Takk for tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Beklager at situasjonen rundt pandemien gir oss begrensninger.
Jeg tar din tilbakemelding videre til alle de involverte i vårt arbeid med å bli best på gjesteopplevelser!
Håper vi ser deg igjen i vår skybar!

Med venlig hilsen
Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tøtta Bar, så også på

 

Har du vært i Tøtta Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din