Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Se gjennom høydepunkter
Viktig historieforteller

Dette er en viktig historieforteller for Norge. Flott utførte utstillinger, men savnet kanskje den... les mer

Anmeldt 9. mai 2023
Rogalending
,
Rogaland, Norge
Kommer gjerne igjen

Meget bra museum, veldig spennende med gamle våpen og kjøretøy! Foredraget om sjøslaget i Narvik... les mer

Anmeldt 24. juli 2022
karsteinb
,
Svolvær, Norge
via mobile enheter
Les alle 391 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (391)
Filtrer anmeldelser
391 resultater
Vurdering fra reisende
182
148
44
11
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
182
148
44
11
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 391 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Er i Narvik, er et besøk i det nye krigsmuseet et must. Da jeg besøkte Narvik i 2004, var museet på andre siden av gaten - i dagens «Fiskehallen». Den gang var det lite og kompakt. Det nye er stort, og går over to etasjer. Museet er bygget opp rundt kampene om Narvik. Sentralt står senkingen av panseskipene «Eidsvoll» og «Norge». Litt spesielt for meg siden min far som ung rekrutt hadde ror-vakt på brua når det smalt. Kanskje var det dette som også reddet han fra den sikre død i kuling og snødrev - et iskaldt vann. Museet er utstyrt med rikelig effekter. I førstetrinnet etasje er det også en kaffe som en kan slappe av med en kaffe og noe å bite i. Et besøk på museet anbefales på det sterkeste. En voksen billett kostet kr 175,-.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, AndersZorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Et flott museum med god informasjon om det som skjedde i Narvik i 1940-1945. Fine utstillinger og absolutt verdt turen innom

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020

Savner korttidsparkering utenfor resepsjonen. Vi måtte parkere nedenfor hotellet og det var langt å gå opp til resepsjonen, for oss som har dårlige bein. Vet at det var heis opp fra parkeringsanlegget, men den fikk vi ikke bruke før vi var innsjekket og fått utlevert nøkkelkort. Når en kjørte inn i parkeringsanlegget måtte en aktivere billetten i automaten inne i parkeringshallen og oppgi hvor mange dager en skulle stå i garasjen. Da kunne en kjøre ut og inn uten å betale noe ekstra. Det tok litt tid å få rede på dette, men en herre bak skranken på hotellet viste hvordan.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, Tromso1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Et av de bedre krigsmuseumene vi har vært på . Gode utstillinger, men mye matriell. I tillegg, mange øyenvitne beretninger på skjermer rundt omkring. Her fikk en virkelig innblikk i det Norge det virkelig var krig i .

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, EliO286
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Svært interessant å se utstillingene, godt forklart og interessant for barna også. Både våpen, uniformer, stridsvogner, osv.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, TrondKristiansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser