Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Vår lille Narvik-ferie

Vi var her og fikk oppleve krigen i Narvik gjennom høytalere og bilder. Sterk kost. Noe alle bør ha... les mer

Anmeldt 10. august 2021
Paul K
,
Sarpsborg, Norge
Veldig bra

Stort museum med mye interessant info. Animasjon som viser kampene i fjorden er veldig informative... les mer

Anmeldt 16. juni 2021
PerK1955
,
Bodø, Norge
via mobile enheter
Les alle 365 anmeldelsene
  
Anmeldelser (365)
Filtrer anmeldelser
365 resultater
Vurdering fra reisende
170
138
41
10
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
170
138
41
10
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 365 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2020

Museet har autentiske gjenstander og ikke minst en god visuell fremstilling av kampene rundt Narvik. Sterke historier fra vitner.

Museet er flott tilrettelagt med interaktive fortellinger via mobiltelefon. Husk øreplugger!

Museer med kun tekst blir kjedelige. Her var det faktisk noe aktivitet. Kunne med fordel vært enda mer.

Kjelleren var en skuffelse.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Ketil H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Er i Narvik, er et besøk i det nye krigsmuseet et must. Da jeg besøkte Narvik i 2004, var museet på andre siden av gaten - i dagens «Fiskehallen». Den gang var det lite og kompakt. Det nye er stort, og går over to etasjer. Museet er bygget opp rundt kampene om Narvik. Sentralt står senkingen av panseskipene «Eidsvoll» og «Norge». Litt spesielt for meg siden min far som ung rekrutt hadde ror-vakt på brua når det smalt. Kanskje var det dette som også reddet han fra den sikre død i kuling og snødrev - et iskaldt vann. Museet er utstyrt med rikelig effekter. I førstetrinnet etasje er det også en kaffe som en kan slappe av med en kaffe og noe å bite i. Et besøk på museet anbefales på det sterkeste. En voksen billett kostet kr 175,-.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, AndersZorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Et flott museum med god informasjon om det som skjedde i Narvik i 1940-1945. Fine utstillinger og absolutt verdt turen innom

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Savner korttidsparkering utenfor resepsjonen. Vi måtte parkere nedenfor hotellet og det var langt å gå opp til resepsjonen, for oss som har dårlige bein. Vet at det var heis opp fra parkeringsanlegget, men den fikk vi ikke bruke før vi var innsjekket og fått utlevert nøkkelkort. Når en kjørte inn i parkeringsanlegget måtte en aktivere billetten i automaten inne i parkeringshallen og oppgi hvor mange dager en skulle stå i garasjen. Da kunne en kjøre ut og inn uten å betale noe ekstra. Det tok litt tid å få rede på dette, men en herre bak skranken på hotellet viste hvordan.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Tromso1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Et av de bedre krigsmuseumene vi har vært på . Gode utstillinger, men mye matriell. I tillegg, mange øyenvitne beretninger på skjermer rundt omkring. Her fikk en virkelig innblikk i det Norge det virkelig var krig i .

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, EliO286
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser