Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 15:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Hyggelig museum

Det er et lite og hyggelig museum hvor man får et fint innblikk i den lokale historien. Mange fine... les mer

Anmeldt 28. september 2018
steinhelget
,
Lillehammer, Norge
via mobile enheter
Geologisk tur til Keiploftet 9. juli 2018

De historiske rammer av stedet ble godt fortalt, hvor man nesten kunne se for seg hvordan... les mer

Anmeldt 31. august 2018
gunnkarinesperlingo
,
Narvik, Norge
via mobile enheter
Les alle 45 anmeldelsene
  
Anmeldelser (45)
Filtrer anmeldelser
45 resultater
Vurdering fra reisende
14
17
10
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
17
10
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 45 anmeldelser
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Det er et lite og hyggelig museum hvor man får et fint innblikk i den lokale historien. Mange fine bilder hvor det er tatt fra samme plass med mange års mellomrom slik kan se utvikling av Narvik by.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, steinhelget
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

De historiske rammer av stedet ble godt fortalt, hvor man nesten kunne se for seg hvordan arbeiderne levde og jobbet der oppe. Selv om turen var mer historisk enn geologisk, hvor den geologiske rammen manglet (f.eks. kvarts og feltspatts dannelse - når, hvor og under hvilke forhold osv.) så var det en meget hyggelig, spennende og interessant tur. Det stod i beskrivelsen at det var en barnevennlig tur, og det var den også. Barna spratt oppover fjellet uten problemer, mens de fleste av oss voksne slet oppover fjellet. Så litt god form bør man være i før man tar avsted. Det var heldigvis lagt inn noen pustepauser underveis. Når man kommer opp til Keiploftet, så får man full valuta for pengene +++. Utsikten er helt fantastisk. Det ble tent opp i bålet, og bålkaffe, saft og lefser ble servert. Turen anbefales!!!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, gunnkarinesperlingo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2017

Det er et flott museum, håper folk vil gå se på museum ta deg god tid og se og les på skiltet på veggen

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, 223pererikl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2015

Var her en tur med familien, følte jeg gikk og halcsov meg gjennom hele museumet, ikke helt min greie i alle fall

Dato for opplevelse: april 2015
Takk, ceccypia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2013

God beskrivelse av Narvik, historien og ofotbanen. Det er vel verdt å sette seg ned og se på filmene som beskriver historien om Narvik. Men hva har historiebeskrivelsn om Tran med Narvik å gjøre?

Dato for opplevelse: juli 2013
Takk, Lars Vagle S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser