Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super plass!”
Anmeldelse av Rallar'n Pub og Kro

Rallar'n Pub og Kro
Vurdert som nr. 6 av 24 Restauranter i Narvik
Prisklasse: USD 13 - USD 46
Kjøkken: Amerikansk, Italiensk, Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

kjempefin plass å sitte og nyte en god middag/lunsj.
kjøpte oksekjaka og for å si det sånn, jeg behøvde ikke å bruke kniv.
kjøttet var så mørt at man rev av kjøttbiter med gaffelen!
Anbefaler dette stedet på det høyest, meget god service!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Akillis C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarleneF1062, General Manager på Rallar'n Pub og Kro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Hei,

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen.
Det gleder oss at du har vært fornøyd med både mat og service.
Det skal videreformidles til de involverte.

Velkommen tilbake.

Mvh,

Marlene Føre Frantzen
Direktør
Quality Hotel Grand Royal

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (182)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2832 av 182 anmeldelser

Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Nydelig treretters lunsj i dag. Til forrett fikk vi en fantastisk god soppsuppe, hovedretten bestod av deilig rekesalat med bl. annet reddik og mango i. Deilig vaniljeis med sjokoladesaus til dessert. Anbefaler Rallar’n Pub og Kro

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, beategrande
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarleneF1062, Direktør på Rallar'n Pub og Kro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2018

Hei Beate,

Tusen tall for den gode tilbakemeldingen. Godt å høre at du har koset deg hos oss.
Velkommen tilbake.

Mvh,

Marlene Frantzen
Direktør, Quality Hotel Grand Royal

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

..., men greit nok hvis forventningene ikke er veldig store. Flott stekt Entrecôte, men den var antagelig vis det eneste som ble laget på bestilling. Resten av tilbehøret gav følelsen av halvfabrikata eller, i beste fall, forberedt i gooood tid før servering.
Pluss for hyggelig betjening og en fi atmosfære i lokalet.
Alt i alt: Du blir mett, men velg et annet sted hvis du ser etter en matopplevelse.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Ttrond
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marlene F, General Manager på Rallar'n Pub og Kro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2018

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen.
Det var veldig trist å høre og absolutt ikke i trå med vår standard.
Håper du sa i fra til servitøren slik at vi fikk mulighet til å rydde opp.

Godt å høre at betjeningen og atmosfæren var bra.

Velkommen tilbake.

Mvh,

Marlene Føre Frantzen
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Var innom å spiste biff pizza. En utrolig positiv opplevelse. Kjøttet var så mørt og godt. Hyggelige servitører og kjempe fint lokale. 10/10.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, silfar123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marlene F, General Manager på Rallar'n Pub og Kro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2018

Hei,

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen.
Dette var virkelig hyggelig lesning. Godt å høre at du har koset deg.

Velkommen tilbake.

Mvh,

Marlene Frantzen
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Det er en hyggelig plass for å møtes for litt å spise eller bare for noe å drikke. De har forsøkt å holde den gamle stilen fra den gamle kroa, med endel eldre bilder fra byen.

Dato for besøk: september 2018
Takk, steinhelget
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarleneF1062, Direktør på Rallar'n Pub og Kro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018

Hei Stein-Helge,

Tusen takk for tilbakemeldingen, vi setter stor pris på det.
Det er godt å høre at du synes det er hyggelig hos oss.
Vi synes det er viktig å bevare minnene fra rallartiden.
Dette er mye av årsaken til at Narvik er en by :)

Velkommen tilbake!

Mvh,

Marlene Frantzen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Rallar'n Pub og Kro, så også på

 

Har du vært i Rallar'n Pub og Kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din