Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Narvik ”
Anmeldelse av Rallar'n Pub og Kro

Rallar'n Pub og Kro
Vurdert som nr. 4 av 26 Restauranter i Narvik
Prisklasse: USD 11 - USD 37
Kjøkken: Amerikansk, Italiensk, Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. september 2021 via mobile enheter

Ble godt tatt i mot på restauranten og fikk raskt ett bord.

Etter at jeg bestilte så kom maten raskt.

Retten jeg bestilte var dessverre ikke helt etter min smak. Pomfien var dessverre våt av frityrolje noe som satt dessverre smak på hele retten.

Eller ett helt greit sted å få seg en mat bit

Dato for besøk: september 2021
Takk, ronnyf001
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (208)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 208 anmeldelser

Anmeldt 20. september 2021 via mobile enheter

Veldig koselig sted, med proff og hyggelig betjening. Vi var innom for å ta en øl etter fjelltur til Linken, og syntes stedet var så trivelig at vi kom tilbake for å spise dagen etter. Nydelig fisk! Hyggelig hytteaktig interiør.

Dato for besøk: september 2021
Takk, heidit657
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. september 2021 via mobile enheter

Bra restaurant med retter som smaker godt. Servicen er OK, vi fikk det vi ba om uten noe ekstra. Enkelte ansatte kunne nesten virke noe irriterte da de ropte navnet på retten de hadde i hånden, og vi ikke svarte innen 2 sekunder.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Fredeflu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juni 2021 via mobile enheter

Hyggelig, uformelt sted med god atmosfære. Ligger i hotell Nordic Grand Hotel. Spiste boknafisk som var utrolig god. Partner spiste biffsnadder som var Ok. Betjeningen var hyggelig, så stedet anbefales

Dato for besøk: juni 2021
Takk, gretehaagensen_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. mars 2021 via mobile enheter

Nydelig mat og meget imøtekommende servitører. Barnevennlig og koselig lokale.
Eneste jeg har å utsette var noe manglende lyddemping. Ble litt sjenerende lyd mellom bordene.
Vi hadde biff, pasta, burger og alle i følget var godt fornøyd.
Absolutt verdt et besøk!

Dato for besøk: februar 2021
Takk, wiggob696
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Rallar'n Pub og Kro, så også på

 
Narvik, Narvik kommune
Narvik, Narvik kommune
 

Har du vært i Rallar'n Pub og Kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.