Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende!”
Anmeldelse av Bella Napoli

Bella Napoli
Vurdert som nr. 16 av 26 Restauranter i Narvik
Kjøkken: Italiensk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. august 2021

Pizzaen var kjempe god og servicen var topp! Derimot pepperbiffen var overstekt og smakte karri, samme med peppersausen; intens karri smak og fløtepotetene var svidd. Ellers kjempe grei betjening, fint og familievennlig lokale.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Victoriaandrine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (170)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 170 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Veldig bra familiested for mat. Alle i familien var fornøyd med maten de fikk. Rask og god service av hyggelig betjening. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, RoyISi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juni 2021

Spiste durum kebab og kyllingsnadder. Bare fett og totalt smakløst… beklager men dette var dårlige greier. Vi påpekte fettet men fikk til svar at da skulle vi ha bedt om å få bernaisesausen i ei egen skål…. Durumen smakte absolutt ingen ting.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, O6479QErogerh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juni 2021 via mobile enheter

God pizza. Hyggelig betjening og rask service. Fikk pizza etter 10 minutter. Gode smittevern regler med registrering og håndsprit med temperaturmåling.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, ask_luj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. februar 2021

Vi var på helgetur til Narvik for å stå på ski. Da vi skulle ut og spise etter en lang dag i bakken sjekka vi ut trip adviser. Anmeldelsene av bella Napoli var trist lesning. Vi hørte derfor med resepsjonisten på hotellet hva hun ville anbefale en barnefamilie. Det spontane svaret var bella Napoli. Noe skeptiske lot vi oss overtale. Vi ble møtt av en hyggelig, imøtekommende servitør i et varmt og hyggelig lokale. Vi fikk maten raskt og alt smakte utmerket. Pommes frites var sprø og god. Burgeren helt grei. Calzone var ypperlig. Dette er en familierestaurant av typen norsk italiensk restaurant og da tenker jeg at man har en viss ide om hva man kan forvente. Vi ble mette og happy og ungene var helt klare på at vi måtte skrive en anmeldelse for å rette opp i det dårlige inntrykket fra trip adviser Vi anbefaler dette stedet varmt til alle barnefamilier som liker rask servering og god pizza! Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: februar 2021
1  Takk, Lamabj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bella Napoli, så også på

 
Narvik, Narvik kommune
 

Har du vært i Bella Napoli? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.