“Verdens beste vårruller”
Anmeldelse av Thaikjøkken

Thaikjøkken
Vurdert som nr. 17 av 46 Restauranter i Narvik
Beskrivelse: Thaikjøkken serverer mat fra salgsvogn. Noen dager serverer vi i lokale opp til det passer. Vi har dagligvarer ,grønnsaker fra Asia for selger. Vognen står ca.10 meter i fra butikken. Velkommen til å smake en ordentlig tradisjonell Thai mat hos Thaikjøkken .
Anmeldt 25. august 2020

Thaikjøkken har verdens beste vårruller ❤️
Innehaver yter god service, rent og ryddig.
Gleder meg til å prøve ut resten av menyen 🤩

Dato for besøk: august 2020
Takk, Petrik45

Anmeldt 25. august 2020

Jeg bruker og spise både Lunsj og middag her, med min kjærest eller kollega.
Maten som jeg oftest spiser er scampi og grillspyd av svin, med utrulig godt krydder :D

Dato for besøk: mars 2020
Takk, Sandra N
Anmeldt 15. juni 2017

Kjempe god mat og raskt klar for å ta med. De beste vårruller i området og resten av maten er også helt nydelig. Alt til hyggelige priser og med bra service.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, SerafinaX
Anmeldt 3. september 2016 via mobile enheter

Kom dit for å spise Lørdag formiddag, sto på vognen at det var åpent. Fikk beskjed at hun skulle ut å reise og at vi måtte finne et annet sted å spise.

Dato for besøk: september 2016
2  Takk, joakimpedersen
Anmeldt 25. september 2015 via mobile enheter

Jeg besøkte Thaikjøkkenet 3 - 4 ganger i sommer! Blant mange gode retter spiste jeg fantastisk gode
vårruller og grillspyd med tilbehør! Meget hyggelig pris og service!
Anbefales varmt!
Løp & kjøp!

Dato for besøk: juli 2015
Takk, Ståle S

Reisende som så på Thaikjøkken, så også på

Narvik, Narvik kommune
Narvik, Narvik kommune

Har du vært i Thaikjøkken? Del dine erfaringer!