Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 157
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
Booking.com
USD 157
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.08.21
Expedia.comUSD 157
CheapTicketsUSD 157
Orbitz.comUSD 157
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (457)
Filtrer anmeldelser
458 resultater
Vurdering fra reisende
215
139
55
31
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
215
139
55
31
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 458 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2020

Inne på selve campingen så ser det veldig bra ut, og sanitæranleggene er sikkert fine. Men oppstilingsplassen for bobiler 150 meter unna er i overkant dyr ift hva som tilbys. Kr 250 for å stå på en sølete grusplass. Ikke strøm, ikke dusj og toalett, og ikke engang en søppeldunk. Ønsker man å få tilgang til sanitæranlegget så koster det kr 100 ekstra. Her betaler man egentlig kr 250 for kun parkeringsmuligheten.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, larspettern2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mats Andersson, Annet på Tromso Lodge & Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Kjære Lars Petter N,

Tusen hjertelig takk for din tilbakemelding – vi setter utrolig stor pris at du tok deg tid til å skrive litt om oppholdet ditt hos oss, og jeg håper du velger å ta turen innom oss igjen på et senere tidspunkt.

Jeg syns det er leit at du opplever tilbudet vårt for parkering som dyrt, og jeg vil beklage på det sterkeste hvis tilbudet ikke har blitt kommunisert bedre. Det er altså en ren parkeringsplass til bobil/campingvogn for kr. 250,- per døgn, med bruk av tømmestasjon og vannpåfylling inkludert. Vi valgte å senke døgnpris og kun inkludere tømming/vannpåfylling, slik at våre gjester selv kan velge om de ønsker å benytte seg av fellesanleggene for kr. 45,- per person, da de fleste gjestene våre er mer eller mindre ‘selvforsynt’.

Vi skulle selvfølgelig ønske at vi kunne bygge ut caravan-sletta vår og legge til ytterligere 54 plasser, men inntil videre har vi valgt å åpne noen ekstraområder for kunne ta imot de som vil overnatte i Tromsø, men som ikke får plass med strøm på grunn av stor pågang. Gjester står naturligvis fritt til å velge om de overnatte, eller kjøre videre til neste campingplass hvis de er avhengig av strøm og vi er fullbooket. Vår intensjon er kun å være på tilbudssiden, og vi jobber beinhardt for å kunne ta imot alle bobilene/campingvognene som kommer til Tromsø.

Jeg håper, som nevnt over, at du velger å besøke oss igjen, og jeg vil da be deg om å ta direkte kontakt pr. e-post: mats@tuil.no


Med vennlig hilsen,
Mats Andersson
Assisterende daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mai 2020

Allerede ved første telefonkontakt med Maria i TLC, skjønte vi fort at hun forstod våre behov og tilrettela vårt opphold slik at vi skulle føle oss hjemme her, og det kan vi skrive under på at vi har gjort. Lengden på leie skulle egentlig bare være noen få dager, men når vi hadde sjekket inn her og bodd her ble vi så imponert av stedet av vi ble en hel måned her ( mai 2020). Vi fikk ei superiorhytte som var meget godt utstyr. Kjøkkenet var godt utstyr både med kokekar, bestikk og øvrig kjøkkenutstyr. Møblene var av klasse og sittegruppen på disse hyttene kan du trives i. Maken til gode senger skal du lete lenge etter.. Hytta er godt utstyrt med varmekabler i alle rom som du kan styre for hvert rom. Innvendig er hytten lys og trivelig. Og så var det utsikten da, her kan du nyte utsikt over den vakre Tromsdalen med de majestetiske fjellene som omgir den, og elvesusen du hører oppleves både som at nå er du virkelig på ferie. Litt om stedet da. Her er det reint og velholdt. Reiser du som familie kan barna trives godt både ved å utforske elven, og den flotte idrettsanlegget som er rett ved. Turløypa innover Tromsdalen bør oppleves. Servicebygget er nytt og moderne, og det samme kan sies om de øvrige fasiliteter her. Vi har reist mye på campingturer de siste 40 år i de nordiske land, og vi har ikke opplevd campingplasser som er bedre enn dette. Vi vil anbefale de som legger turen til Tromsø sommeren 2020 og se på dette stedet. Vi takker Maria og co for et glimrende opphold .

Dato for oppholdet: mai 2020
1  Takk, Fastdalen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MariaKristiansen, Leder  på Tromso Lodge & Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juni 2020

Hei Tore med frue, og tusen takk for disse fine ordene!
Det er kjempegodt å høre at dere har hatt det fint her hos oss, i denne spesielle corona-tiden. Vi ser frem til en fin sommer, og håper vi se dere igjen om ikke lenge. God sommer og ta vare på dere selv!
Mvh, Maria

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2019 via mobile enheter

Vi fikk et flott opphold på Tromsø Camping med 2 overnattinger på oppstillingsplass for bobil/vogn.
Plassene er meget flott opparbeidet med asfalt og kunstgrass. Det er også et stort pluss for flott serviceanlegg med wc og gratis dusjer.
Beliggenhet er flott og stille nær sentrum på andre siden av brua i forhold til sentrum.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Happyfred63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2019 via mobile enheter

Bodde på en hytte med eget bad og soverom da det var det eneste de hadde ledig og for en luksus. Kjempefint med gode senger, flott bad og med både sofa og TV. Man har også mulighet til å spise både frokost og middag her. Kjempefint sted som jeg absolutt kan anbefale

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, 720s_lvia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2019

Overnattet her fra torsdag 23.mai til søndag 26. mai i forbindelse med at vi skulle på hundeutstillinger i Tromsø. Det var en helt ok camping, men synes de som var ansatt ved campingen kunne tatt seg noen runder rundt på campingen for å se hvordan campingvogn folket parkerte utenfor sin campingvogn. Innimellom kunne det være litt trangt å komme seg ut igjen med en bobil, selv om det gikk helt fint da vi skulle ut av plassen vår. Det skulle også vært fulgt litt bedre med toalettene, da i hvert fall 1 sluttet å fungere. SIden det var hundeutstillinger denne helga var det en god del hundebjeffing fra tidlig morgen til sent på kveld, dette kan ikke campingplassen direkte lastes for, men hadde de tatt seg en rundtur og kanskje snakket til folk med de hundene som bjeffet mest så hadde det kanskje blitt litt bedre. Men alt i alt så må jeg si meg ganske fornlyd med campingplassen.

Dato for oppholdet: mai 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Service
Takk, tomtebakken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser