“Vellykket opphold”

Hamnvik handelssted Donsegarden
Vurdert som nr. 131 av 372 Restauranter i Troms
Anmeldt 2. september 2022

BELIGGENHET: På øya Rolla, i Hamnvik, der hvor tunnelen fra Andørja begynner/slutter. Stengt mandag og tirsdag. Åpner eller kl. 15. Koselig og gammeldags lokale.
MAT: I vårt følge prøvde vi dampet tørrfisk og salt fårekjøtt. Alle var fornøyd med maten, pluss eplekaka. Selv var vi langveisfra, men det virket som om flere fra lokalområdet var innom for å spise, så det tyder på at det vanligvis er god mat der. Kanskje litt høye priser, men man får jo en historisk opplevelse med på kjøpet.

Dato for besøk: august 2022
2  Takk, Turistsjef-Johansen

Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Flott sted. Taket er lavt, men det gamle bygget er vell beholdt og kjempekoselig å sitte inne i. Grei meny, både småkaker og varme retter. Mulig å sitte ute på bryggen. Storslagent landskap rundt.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, asheimer
Anmeldt 16. juli 2019 via mobile enheter

God tradisjonsmat I historiske omgivelser. Mulig å innta lunsj og middag samt leie lokaler til større arrangement.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, am-kjaer
Anmeldt 28. juli 2024

Dato for besøk: juli 2024

Reisende som så på Hamnvik handelssted Donsegarden, så også på

Har du vært i Hamnvik handelssted Donsegarden? Del dine erfaringer!