Et fantastisk sted! Trivelig personale. Spiste green curry, ferskt kjøtt og grønnsaker! Smakte himmelsk!
Takker for hyggelig tilbakemelding :)
Jeg er veldig glad i Thailandsk mat, derfor valgte jeg denne restauranten når jeg besøkte Harstad. Jeg bestilte Green Curry, og den var veldig god. Stedet er lite og koselig. Det virket som et populært sted.
Takker for hyggelig tilbakemelding :)
God mat. MEN det var for lite soyasaus og andre sauser, dette synes alle ved vårt bord. Flere av sausene smakte lite.. f.eks sataysausen og hoisinsausen. Ribben var tørr, virket som den varm varmet opp og ikke nylaget. Pad thaien smakte litt lite. God crispy duck! + for fersk ingefær til. Gode drinker. Servitørene var litt treige til å rydde av tomme glass o.l. Alt i alt god mat, hyggelig atmosfære, veldig bra innspill i ellers kjedelige pizza/kebab restaurant-Harstad. Kommer igjen!!
Takker for hyggelig tilbakemelding. Det du her påpeker bringes videre til kjøkkenet :)
Vi spiste fire ulike hovedretter. Alle retter var velsmakende, perfekt krydret og sprø grønnsaker. Hyggelig servitør som passet på å fylle opp vannflasken. Kommer gjerne igjen!
Takker for hyggelig tilbakemelding :)
Kjempe god mat! Ferske grønnsaker og flott krydret. Hyggelig service og rask servering. Lite og koselig lokalet med åpent kjøkken. Anbefales.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :)