“Fin atmosfære”

Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Harstad
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 6. november 2018

Liker meg på Egon resturantene, så når jeg er ute på tur havner jeg ofte opp på Egon for en matbit. Liker stilen de har, det litt røffe inventaret . Maten er god , man blir mett og betjeningen er hyggelig.

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, 248lailar

Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Lenge siden sist,som var en positiv opplevelse gikk vi dit igjen. Vi spiste biffsnadder,blac&hvite og pizza fra barnemenyen. Meget velsmakende og godt kjøtt,og fantastisk tilbehør gjorde måltidet til en høydare. Pizzaen falt og i smak. Må også skryte av travle men blide og oppmerksomme ansatte.Blir å gå dit ved en senere anledning.

1  Takk, Heidi Anita A
Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Egon Harstad ligger i forbindelse ned Thon Hotell i 1. etg. Den er som Egon-restauranter flest, samme hyggelige interiør og med god mat. Gode på pizza, salater og biff-retter. Kjekt å bo på Thon og gå rett inn på Egon på kvelden for å spise middag.

Takk, Offisersbladet
Anmeldt 24. oktober 2018

Etter å ha besøkt andre av utestedene ble besøket på Egon i Harstad en positiv opplevelse. God og mye mat gir alltid et pluss i margen. Spare-ribs à la Egon var et slikt pluss. Skal det nevnes noe så må det være prisen som minnte om en 5 stjerners restaurant - og ikke et slikt spisested.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Keinapel
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Var Egon så dårlig, eller er det bare her? Burgertallerken, tørr Kandaburger med en tørr osteskive oppå. Kina kåll med thousand Island dressing og en tomatskive. Masseprodusert og kjørt inn på morgen (usikker på hvem morgenen). På gatekjøkken helt greit, til 249kr på en restaurant ikke fullt så greit...

Takk, 853mortenh

Reisende som så på Egon Harstad, så også på

Har du vært i Egon Harstad? Del dine erfaringer!