Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et godt måltid med venner og familie”
Anmeldelse av Egon Harstad

Egon Harstad
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Harstad
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Alltid god mat og god service av hyggelige, hjelpsomme ansatte. Koselig restaurant med intim stemning. Anbefales!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Mona Sissel K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (253)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2933 av 254 anmeldelser

Anmeldt 11. desember 2018

Bra mat det er bra tilberedt og smaker bra Det er vel ikke prikken over i’n om det man ser etter.
Det er også fine priser.

Dato for besøk: april 2018
Takk, O6410UQthomask
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018

Liker meg på Egon resturantene, så når jeg er ute på tur havner jeg ofte opp på Egon for en matbit. Liker stilen de har, det litt røffe inventaret . Maten er god , man blir mett og betjeningen er hyggelig.

Dato for besøk: april 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 248lailar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Lenge siden sist,som var en positiv opplevelse gikk vi dit igjen. Vi spiste biffsnadder,blac&hvite og pizza fra barnemenyen. Meget velsmakende og godt kjøtt,og fantastisk tilbehør gjorde måltidet til en høydare. Pizzaen falt og i smak. Må også skryte av travle men blide og oppmerksomme ansatte.Blir å gå dit ved en senere anledning.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Heidi Anita A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Egon Harstad ligger i forbindelse ned Thon Hotell i 1. etg. Den er som Egon-restauranter flest, samme hyggelige interiør og med god mat. Gode på pizza, salater og biff-retter. Kjekt å bo på Thon og gå rett inn på Egon på kvelden for å spise middag.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Harstad, så også på

 

Har du vært i Egon Harstad? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din