Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mat i farta til et langbord”
Anmeldelse av Egon Harstad

Egon Harstad
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Harstad
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 23. januar 2019 via mobile enheter

Lang dag på da orker man ikke så my dill og dall
Egon passer bra. En av de hyggeligere Egon jeg har vært på.
Nydelig service og maten var over gjennomsnitt for Egon de steder jeg har besøkt før.

De hadde ikke 180g biffer igjen, og kunne ikke tilby seg å skjære av en bit slik kjøttstykke ble ønsket størrelse... jeg hadde lyst på Entrecote, og måtte legge igjen mye mat.
Så lenge det finnes kniver og ei vekt på kjøkken skulle ikke dette være noen sak.
Jeg var sliten og servitøren var bare hyggelig.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 608martinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (285)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4751 av 285 anmeldelser

Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Alltid god mat og god service av hyggelige, hjelpsomme ansatte. Koselig restaurant med intim stemning. Anbefales!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Mona Sissel K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. desember 2018

Bra mat det er bra tilberedt og smaker bra Det er vel ikke prikken over i’n om det man ser etter.
Det er også fine priser.

Dato for besøk: april 2018
Takk, O6410UQthomask
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2018

Liker meg på Egon resturantene, så når jeg er ute på tur havner jeg ofte opp på Egon for en matbit. Liker stilen de har, det litt røffe inventaret . Maten er god , man blir mett og betjeningen er hyggelig.

Dato for besøk: april 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 248lailar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Lenge siden sist,som var en positiv opplevelse gikk vi dit igjen. Vi spiste biffsnadder,blac&hvite og pizza fra barnemenyen. Meget velsmakende og godt kjøtt,og fantastisk tilbehør gjorde måltidet til en høydare. Pizzaen falt og i smak. Må også skryte av travle men blide og oppmerksomme ansatte.Blir å gå dit ved en senere anledning.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Heidi Anita A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Egon Harstad, så også på

 

Har du vært i Egon Harstad? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.