Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat men litt selvhøytidelig betjening.”
Anmeldelse av Cafe De 4 Roser

Cafe De 4 Roser
Vurdert som nr. 2 av 35 Restauranter i Harstad
Prisklasse: USD 10 - USD 34
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Privat middag, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Privat middag, Reservasjoner
Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Kanskje blir man slik av å jobbe der maten aldri skuffer.
Er aldri i cafeen pga betjeningen men i restauranten er det anderledes.
Der er betjeningen en drøm og jeg anbefaler på det sterkeste ett besøk.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Runar W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (240)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 240 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018

Spiste en 3 retters middag i kaféen for første gang.
Nydelig mat og drikke, koselig atmosfære og hyggelig betjening.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 32kurtg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Dette er faktisk første gang jeg har besøkt De 4 Roser i Harstad. Og det ble "bare" cafeen. De har jo også en restaurant i andre etasje. Uansett, jeg skjønner godt at dette er et populært sted: Nydelig fiskegrateng og trivelige folk på jobb.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Narnejo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig fornøyd med maten. Vi fikk servert en fire retters meny bestående av dagens kamskjell, fisk, lam og solbærsjokolade. Det var god smak og høy kvalitet lokale matvarer

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, behrouzm879
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

I sentrum bed mot havna ligger denne lille gamle kafeteriaen. Gammel og koselig interiør og nydelig mat. Bacalao eller biffstrimler i foccaciabrød anbefales.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafe De 4 Roser, så også på

 

Har du vært i Cafe De 4 Roser? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.