Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig kafé ”
Anmeldelse av Cafe De 4 Roser

Cafe De 4 Roser
Vurdert som nr. 2 av 36 Restauranter i Harstad
Prisklasse: USD 12 - USD 41
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Privat middag, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Privat middag, Reservasjoner
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Denne cafeen byr på både kaker og enkle lunsjretter. Stedet byr også på frokost. Hyggelig betjening og fin atmosfære.
Vi besøkte stedet i juli hvor smittevernreglene fortsatt gjaldt, men gjestene satt ikke med 1 m avstand mellom bordene.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (235)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 235 anmeldelser

Anmeldt 18. april 2020 via mobile enheter

Harstad beste kaffe . Mange gode lunch retter,middager og litt kaker. Hyggelig trend sted. Populær utested på kveldene .

Dato for besøk: april 2020
Takk, trudegradi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2019

Dette er en Cafe i verdensklasse når det kommer til kvaliteten på mat og drikke, og ikke minst servicen fra de ansatte og eier.
Du føler deg alltid velkommen i koselige lokaler, der du kan nyte byens beste kaffe og en Crossaint, mens du leser et godt utvalg av landets aviser.
Ønsker du full middag med vin og avec etterpå, tryller de frem de beste retter på 1.2.3.
Kos dere!

Dato for besøk: oktober 2019
    • Service
    • Mat
Takk, FrozneFrits67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2019 via mobile enheter

Jeg og en kollega tok lunchen på rosene denne dagen, og jeg valgte suppe - nærmere bestemt gulerotsuppe. Og dette var suppe med stor S - fantastisk på smak, flott garnityr og den varmet (den var varm naturligvis, men den var også akkurat passe hot). Hvis jeg skal gi et tips til forbedring så er det brød..... Men det var ikke sånn at jeg trekker for det...

Nydelig måltid - jeg vil bestille suppe oftere..

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 776geirj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
gbyberg, Owner på Cafe De 4 Roser, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2019

Takk for det:-)
Vi jobber med brød-saken..

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2019 via mobile enheter

Enkelt sagt så smakte alt herlig, maten, kaffen og teen! Men det som var best var servicen jeg fikk av de ansatte som var hyggelige, hjelpsomme og man så at de koste seg på jobb!

Dato for besøk: august 2019
Takk, fanzyhanzii
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
gbyberg, Owner på Cafe De 4 Roser, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2019
Google-oversetting

Woho - we love you too:-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe De 4 Roser, så også på

 

Har du vært i Cafe De 4 Roser? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din