Jeg bodde på det rimeligste rommet. Ikke stort, men helt greit. Badet var gammelt. Savnet vannkoker på rommet.
Hotellet ligger sentralt og er billig. Det er egentlig veldig greit med selvbetjent hotell.
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
+ Positiv: Hotellet ligger sentralt. Store rom og gode senger. Enkel innsjekking med kode.
ok pris. Kjøleskap på rommet. Møtte en veldig hyggelig ansatt (Renholdsoppratør)
Jeg bodde på dobbeltrom budget.
- Minus:
Skittent på badet. Hadde vært fint om dere kunne rengjort viften på badet. Badet er meget gammelt og nedslitt. Badene bør ordnes noe på. Det hadde gjort oppholdet bedre.
Internett fungerer nesten ikke.
I år valgte vi F2 hotellet. Vi bruker å besøke Grottebadet en gang på høsten. Hotellet var bra, store rom (familierom) og rent og pent. Siden bespisning ikke er inkludert må man ordne det utenom. Men det er ikke noe problem.
Anbefales hvis du vil ha en billig overnatting i Harstad
Stort og rent rom utstyrt med mikro, vannkoker og kjøleskap. Nært dagligvarebutikk og enkel innsjekk via mottatt kode på SMS. Kjempekjekt opplegg om en ikke MÅ ha hotellfrokost og resepsjon tilgjengelig, for det finner du ikke her. Veldig fornøyd med oppholdet:)