Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi tok kaffe og kaker her”
Anmeldelse av Jordbærpikene

Jordbærpikene
Vurdert som nr. 28 av 36 Restauranter i Harstad
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. september 2020 via mobile enheter

Vi tok kaffe og kaker her på Kanebogen senter. Jordbærpikene har forholdsvis godt utvalg i lunsjretter og kaker. Gikk for sjokolade- og ostekake, som begge smakte veldig godt. Sjokoladekaken var litt for mektig til at jeg klarte spise opp hele kakestykket.
Hyggelig betjening, men vi synes det er dårlig at de kun kan servere traktekaffe da kaffemaskinen deres på nytt er defekt. Dette har skjedd oss de siste tre gangene vi har vært der. På tide med service på kaffemaskinene slik at man kan få kjøpe ser kaffe latte og andre espresso-kaffer.

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 7 anmeldelser

Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vi valgte å spise lunsj på dette spisestedet på Kanebogen senter. Det var litt kø for å få bestille maten. Vi fant oss et bord og satte oss ned. Maten kom etter akseptabel tid. Vi spiste Club sandwich og lasagne, som begge smakte godt. Litt uorganisert servering da servitøren går rundt og spør hvem som skal ha de ulike drikkevarene.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2020

Har du lyst på en pause i handleturen, kan Jordbærpikene by på en god salat og nydelig kaffe! Salaten er meget god og gir god metthetsfølelse. Kunne vært servert med valgfri dressing til den prisen!

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Keinapel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2020 via mobile enheter

Vi valgte å ta kaffe og kaker på dette stedet på Kanebogen senter. Her var det godt utvalg i både kaker og lunsjretter. Populært sted med antydning til kø for å få et ledig bord. Praktisk med lekerom for barna.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2019 via mobile enheter

Dette spisestedet ligger på Sjøkanten senter i Harstad. Her var betjeningen hyggelig, og utvalget var OK. Maten smakte godt og kom etter forholdsvis kort tid. Det som trekker litt ned er at lokalene er litt ukoselige. Her er det ingen vindu eller utsikt og du føler at du sitter igjen hall. Dessuten var betjeningen litt trege med å rydde, slik at det sto mye skitne kopper og tallerkner på mange av bordene.

Dato for besøk: august 2019
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jordbærpikene, så også på

 

Har du vært i Jordbærpikene? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din