Vi bestilte overnatting fra fredag til lørdag i juli på dette hotellet.
Hyggelig betjening, fin beliggenhet og fin utsikt.
Vi fikk rom 406 som var et forholdsvis lite rom, sammenliknet med de andre rommene i etasjen.
Som gull-medlem i Nordic Choice Club hadde vi håpet på et oppgradert rom, men kunne ikke se at vi ble det.
Ingen mulighet for å justere temperaturen å rommet/AC.
Fikk heller ikke noe informasjon på forhånd, eller ved innsjekk, om at hotellet ble utvidet og det var stillaser rundt det. Det verste var at håndverkere begynte å jobbe kl 0650 på en lørdags morgen, som gjorde det tilnærmet umulig å sove.
På rommet var det kun en hotellpute, noe som var litt lite når to personer ønsker å ligge i sengen å f.eks se TV.
I klesskapet var det slengt en stor, tom plastpose på øverste hylle. Kanskje det hadde vært en pute der tidligere.
På badet var det kun ett badehåndkle, noe som er litt lite når to personer bor på rommet.
Sammenliknet med mange av de andre Choice-hotellene vi har bodd på er dette under gjennomsnittet. Rommene trenger en oppussing for å komme opp i standard.
Det beste med hotellet var personalet, og det svakeste var klargjøring av rommet. Vi kommer nok ikke til å velge dette hotellet igjen neste gang vi er i Harstad.