Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 112
Vis tilbud
Booking.com
USD 104
Vis tilbud
Priceline
USD 111
Vis tilbud
Hotels.comUSD 112
TravelocityUSD 112
ClarionCollectionUSD 119
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (516)
Filtrer anmeldelser
516 resultater
Vurdering fra reisende
245
169
70
25
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
245
169
70
25
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 516 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2021

Moderne og hyggelig hotell på kaikanten. Rolige omgivelser - sov godt i god seng. Rent og pent. Tok smittevern på alvor, så det føltes trygt å være gjest ved hotellet. Deilig varm kveldsmat var inkludert i prisen - et skikkelig pluss. Særdeles hyggelig og hjelpsom betjening. Eneste minus var vegg-til-vegg teppe på værelset. Skal jeg til Harstad igjen, vil jeg uten tvil velge dette hotellet!

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Soerlandet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Benny Jakobsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Arcticus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2021

Kjære gjest,

Hjertelig takk for din tilbakemelding. Velkommen tilbake ved en senere anledning

Med vennlig hilsen
CC Arcticus v/Benny

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Her er så dårlig lydisolering at det virker som om folk er i rommet ditt. Med barn som løper overalt så er det ikke mulig å få sove.
Vi sa ifra og ble bedt om å betale ekstra, for et oppgradert rom. Barna var også der i korridoren.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, ellen k
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Benny Jakobsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Arcticus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2021

Hei Ellen,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding.
Vi beklager at ditt opphold ikke sto til forventningene.

Med vennlig hilsen
CC Arcticus v/Benny

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2021

Gode senger og puter! Helt ok kveldsmat. Imøtekommende og hjelpsom personalet. Frokost manglet glutenfrie alternativ til brød(eller jeg fant ikke) hadde med eget.
Vårt rom lå ut mot gata og vi kunne lufte ellers kunne det bli tett luft der.
Beliggenhet var topp for unger.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, EAndresen655
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Benny Jakobsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Arcticus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2021

Kjære gjest,

Tusen takk for tilbakemeldingen. Velkommen tilbake

Med vennlig hilsen
CC Arcticus v/Benny

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Elendig ordning for servering av mat, overfylt spiselokale som ikke er laget for så mange mennesker. Betalte premiumrom for 2 døgn, men ble tildelt et sted å spise (en krok, bokstavelig talt) hvor det egentlig ikke burde vært satt stoler og bord i det hele tatt.. Matserveringen var kaotisk og overfylt av folk, og var ikke det man skal kunne forvente av et hotell som påberoper seg 4 stjerner..

Ett av drikkeglassene på rommet var ikke rent, og dreneringe i dusjen var ikke god nok slik at vann kom ut over hele baderomsgulvet da man åpnet døren.. En annen merkelig detalj er at man har plassert hånkle holderen (og hånklærne) inne i dusjavlukket..

God seng derimot, og fin utsikt fra det rommet jeg hadde.. Men det blir kun én stjerne, da forventningene var noe HELT annet..

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste alene
Takk, 224audunb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Benny Jakobsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Arcticus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2021

Kjære gjest,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss tilbakemelding etter ditt opphold.
Beklager at det ikke sto til forventningene dine denne gangen.

Med vennlig hilsen
CC Arcticus v/Benny

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2021 via mobile enheter

Hotellet er plassert perfekt ved havnen i Harstad. For de som får utsikt mot havet, vil det ikke være en bedre plassering. Rommene var godt utstyrt og rene. Betjening var imøtekommende og serviceinnstilt. God frokost med godt utvalg. Kunne vært bedre parkering for gjester - få og trange plasser.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, bj_rnhelgej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Benny Jakobsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Arcticus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2021

Kjære gjest,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake

Med vennlig hilsen
CC Arcticus v/Benny

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser