Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (253)
Filtrer anmeldelser
253 resultater
Vurdering fra reisende
47
95
88
16
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
47
95
88
16
7
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 253 anmeldelser
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Sen innsjekk, gikk greit og rommet var rent og ryddig. Sengene var gode og det var stille og rolig og dermed var alt som det skulle være. Frokosten var rikholdig og smakte, pluss for hyggelig kaffeservering. Alt i alt en helt ok hotelopplevelse.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Roy50srg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
142thomasr, Manager på Scandic Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og velkommen tilbake ved neste anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. november 2018

Det er alltid hyggelig å komme til Scandic Harstad. Svært hyggelig personale. Vi har flere ganger fått oppgradert rom. Rommene er rene og pene. Muligheter for middag i bar første etasje. Det er et pluss. God frokost.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Dag-Oddleif E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
142thomasr, Manager på Scandic Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. november 2018

Tusen takk for fantastisk hyggelig tilbakemelding og hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018

Vi var 2 par som valgte en Harstad pakke gjennom Scandic Harstad. Dette endte for vår del ikke bra. Etter show ankom vi restaurant for å kose oss med middagen som var inkludert i pakken. Her var det dekket på langbord. Dette var ikke helt etter vårt ønske, da vi var 4 på tur. Men vi satte oss med godt mot ned på enden av et bord for 8 personer. Etter en tid fikk vi flere til vårt bord og vi snakket hyggelig med dem, men forsto at det foregikk en "diskusjon" i lokalet. Vi spurte en kelner om vi har kommet rett og det var vi. Vi fikk til slutt forklaringen som var at de fleste andre var en organisasjon og ville sitte sammen. Dette var selvfølgelig helt ok for oss som mer en gjerne flyttet oss slik at de som hadde reist dit sammen fikk sitte sammen under middag. Men her skar d seg litt, for vi ønsket å sette oss på et eget bord kontra å sette oss ved de plassene som var blitt ledige. Dette var overhode ikke ok for vår kelner som fyret seg opp og mente vi var uhøflige og snakket stygt til han. Noe vi overhode ikke gjorde! Han kunne bytte tallerken og bestikk på nabobordet men ikke dekke på til oss. Vi bestemte oss raskt for å da bare forlate og gå en annen plass for å spise middag. Kelner ristet på hode og stønnet "herre gud" til oss i det han gikk fra bordet. Meget meget ubehagelig. Har ikke laget noen "sene" på en restaurant før, men det klarte vi her uten å forstå det selv! Kvelden endte med at vi etter 3 runder i Harstad by på søk etter spisested med ledig bord, til slutt fikk oss en pizza på Peppes. Ikke helt den 50år`s dagen vi hadde sett for oss. Blir neppe å sette mine ben inn på dette hotellet igjen. Tenker jeg avlyser firmaets deltagelse på seminar som var tenkt her i nær fremtid.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Service
Takk, 491eiriki
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thomas R, Manager på Scandic Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2018

Hei og takk for konstruktiv tilbakemelding. Dette er absolutt ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss. Vi følger deg opp direkte pr. telefon ang. denne saken, da det høres ut som det må ha skjedd noen misforståelser.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018

Hotellfrokosten var under middels. Mange bord var ikke rengjort og det var tomt for egg og bacon. Måtte påpeke dette flere ganger før mer kom. Ordinært utvalg. Kan ikke forsvare prisen på rundt kr 200 pr pers.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Service
1  Takk, matnissen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thomas R, Manager på Scandic Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2018

Takk for konstruktiv tilbakemelding. Dette er ikke slik det skal være hos oss. Vi skal bli bedre. Velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Hadde enkelttrom, utifra størrelsen på rommet så kunne de godt hatt en bredere enkeltseng. Dårlig utnyttelse av rommet som i og for seg var stort nok! Badet bar preg av slitasje, renhold sånn passe.
Bodde i toppen og opplevde ikke støy.

Frokosten+++ var det eneste som var bra.
Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, j0hnpetterf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thomas R, Manager på Scandic Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2018

Tusen takk for hyggelig og kontruktiv tilbakemelding, og hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning. Vi har 5 forskjellige romtyper, så prøver du f.eks. et nyrenovert superior rom neste kan du hende du blir veldig positivt overrasket. : )

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser