Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 146
Vis tilbud
TripadvisorUSD 146
Hotels.com
Booking.comUSD 147
eDreams
PricelineUSD 147
FindHotelUSD 146
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (323)
Filtrer anmeldelser
323 resultater
Vurdering fra reisende
69
113
109
23
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
69
113
109
23
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 323 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Vi booket to rom. Ett superior og ett vanlig. Begge var slitte, og den eneste forskjellen utover 300,- i pris, var ett lite kjøleskap på rommet.

Merkelig parkeringssystem. Kan ikke reservere, men den som er heldig og får plass, beholder den gjennom hele oppholdet, også når man ikke er her med bilen.

Vil ikke bo her igjen, selv om jeg er medlem av Scandic Friends.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, alagerqv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Beliggende sentralt i Harstad sentrum. Rask innsjekk. Gammelt og slitt hotell som er modent for oppussing. På baderommet luktet det ikke godt, minnet om urin... Dessuten var det flere lange, godt synlige, svarte hårstrå på baderommet. Fin utsikt fra rommet. Korona-frokost.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, StianTRD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 10. juni 2020

Hotellet ligger sentralt og har en veldig sentral plassering. Superhyggelig betjening som gjør sitt aller beste for at man skal trives. Skulle et problem oppstå er de rett på for å løse det. Flott restaurant som dessverre er stengt nå på grunn av koronakrisen.

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, t0r0aa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2020

Ankom hotellet ca. kl.15:00, 15.02.2020, og ble henvist til rom i 6.etg. Rommet var stort og innholdsrikt, med eget soverom, og oppholdsrom. Det var velkomstgave, og snacks tilgjengelig. Restauranten ble benyttet til bespisning, og både service og mat var i fremste rekke. Takk for fint opphold, vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, knuthartviksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
142thomasr, Manager på Scandic Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, og hjertelig velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser