Booket 3 rom i forbindelse med vår Norgesferie. Booket god tid i forveien og basert på anmeldeser på renhold og at vi ble fortalt det skulle være nyoppusset ved ankomst falt valget på Scandic Harstad.
Da vi var ferdig å dusje etter en lang dag var håndkledene skitten og uappetittlig.
Barna som ikke har noe filter spurte om det var avføring på håndkledene.
På det ene rommet hvor barna skulle sove (der var det badekar så det var innlysende at de skulle sove der) var vannet glovarmt slik at de brant seg ved håndvask.
Tok opp dette ved utsjekk og fikk til svar at dette var noe de var klar over (da er det virkelig greit med en advarsel før innsjekk)
På det 3. Rommet var servanten på badet knust og dusjen var et kapittel for seg selv, med et slitt dusjforheng som luktet mugg.
Kan se ut som rommet har fått et nytt gulv og en ny seng (som vi ikke sov godt i, men det er mer en smakssak), ellers svarte det ikke helt til forventingene da et av rommene skulle være nyoppusset. Flekker i taket. (?) var det også.
Ellers på hotellet er det hengt opp plakater for rutiner og økt fokus på renhold. Virker ikke som dette praktiseres.
+ For sentral beliggenhet
+ For hyggelig resepsjonist
+ For god frokost
Resten var vi ganske skuffet over, og spesielt håndkledene.
Legger ved bilde av det håndkle som så penest ut.