isbjornar
Dato for oppholdet: september 2020
Gry Myhre, Revenue ManagementScandic Harstad, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. sep. 2020
Heisann,

Takker så mye for din tilbakemelding.
Vi skal selvsagt se på saken både med tanke på internett samt stikkontakter.

Ønsker hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Mvh
    42.6 km fra Scandic Harstad
    72.9 km fra Scandic Harstad
    Se flere hoteller i Harstad
    Anmeldt 27. juli 2020

Rommet tilsvarte ikke beskrivelsen og trengte litt oppussing (angivelig ble rommet nylig oppusset, men det var absolutt ikke synlig!). Utsikten var helt trist og det luktet fra kjøkkenet når man åpnet et vindu. Korona-tiltak? Ikke synlig under frokosten …

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Takk, hartwigjohn
    Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Booket 3 rom i forbindelse med vår Norgesferie. Booket god tid i forveien og basert på anmeldeser på renhold og at vi ble fortalt det skulle være nyoppusset ved ankomst falt valget på Scandic Harstad.

Da vi var ferdig å dusje etter en lang dag var håndkledene skitten og uappetittlig.
    Barna som ikke har noe filter spurte om det var avføring på håndkledene.
    På det ene rommet hvor barna skulle sove (der var det badekar så det var innlysende at de skulle sove der) var vannet glovarmt slik at de brant seg ved håndvask.
    Tok opp dette ved utsjekk og fikk til svar at dette var noe de var klar over (da er det virkelig greit med en advarsel før innsjekk)

På det 3. Rommet var servanten på badet knust og dusjen var et kapittel for seg selv, med et slitt dusjforheng som luktet mugg.
    Kan se ut som rommet har fått et nytt gulv og en ny seng (som vi ikke sov godt i, men det er mer en smakssak), ellers svarte det ikke helt til forventingene da et av rommene skulle være nyoppusset. Flekker i taket. (?) var det også.

Ellers på hotellet er det hengt opp plakater for rutiner og økt fokus på renhold. Virker ikke som dette praktiseres.

+ For sentral beliggenhet
    + For hyggelig resepsjonist
    + For god frokost

Resten var vi ganske skuffet over, og spesielt håndkledene.
    Legger ved bilde av det håndkle som så penest ut.

2  Takk, V6640DZingrids
    Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Vi booket to rom. Ett superior og ett vanlig. Begge var slitte, og den eneste forskjellen utover 300,- i pris, var ett lite kjøleskap på rommet.

Merkelig parkeringssystem. Kan ikke reservere, men den som er heldig og får plass, beholder den gjennom hele oppholdet, også når man ikke er her med bilen.

Vil ikke bo her igjen, selv om jeg er medlem av Scandic Friends.

Takk, alagerqv
    Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Beliggende sentralt i Harstad sentrum. Rask innsjekk. Gammelt og slitt hotell som er modent for oppussing. På baderommet luktet det ikke godt, minnet om urin... Dessuten var det flere lange, godt synlige, svarte hårstrå på baderommet. Fin utsikt fra rommet. Korona-frokost.

Dato for oppholdet: juni 2020
    1  Takk, StianTRD