Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 131
Vis tilbud
Booking.com
USD 118
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
USD 118
Vis tilbud
Hotels.com
PricelineUSD 131
ScandicHotels.comUSD 139
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (351)
Filtrer anmeldelser
351 resultater
Vurdering fra reisende
78
120
117
26
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
78
120
117
26
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 351 anmeldelser
Anmeldt 13. mars 2022 via mobile enheter

Reiste med barn. Vi fikk et rom i hotellets eldre del (?) med forbindelse til naborom. Det var svært lytt mellom rommene, vi kunne høre alt som ble sagt i naborommet. Ubehagelig å bli vekket av høylytt, beruset griseprat. Spurte om å få bytte rom, men det var ikke mulig.

Dato for oppholdet: mars 2022
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Lars H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. februar 2022

Dato for oppholdet: februar 2022
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. februar 2022

Scandic Harstad overrasket positivt, bra renhold meget hyggelig personale og fine rom.
Frokosten var meget innholdsrik, bra utvalg og et ekstra pluss for glutenfrie alternativer.
Hotellet ligger 2 minutters gange unna bussterminalen.

Dato for oppholdet: februar 2022
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Henning1967
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. januar 2022

Dato for oppholdet: januar 2022
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. januar 2022

Dato for oppholdet: januar 2022
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser