Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 139
Hotels.comUSD 139
Vio.comUSD 139
TravelocityUSD 139
PricelineUSD 146
EtripUSD 139
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (508)
Filtrer anmeldelser
508 resultater
Vurdering fra reisende
183
237
60
18
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
183
237
60
18
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8489 av 508 anmeldelser
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Vi bodde på et helt okey dobbeltrom med utsikt som ble bestilt pr tlfden kvinnelige Resepsjonisten var veldig blid og imøtekommende og ønsket oss hjertelig velkommen:)vi fikk rom i 2 etg me utsikt mot havna.
Renhold på rommet var helt ok, og det var bra at det var 2 greie stoler der så slapp vi å sitte på senga når vi skulle se på Tv
Vi deltok på viltaften i regi av Thon hotel i restauranten i 2 etg og det passet perfekt siden rommet vårt også var i den etg:)
Nydelig mat og god vin til maten og blide personal som jobbet for at alle skulle ha det braFokosten var kjempegod og et pluss at frokostverten gikk rundt bordene og spurte om vi ville ha kaffeMed andre ord vi hadde en helaften me mat og overnatting og vi kommer gjerne tilbake ved en senere anledning:)
Mvh
Linda og Johnny

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, lindaaO1337IW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
April Gil, Marketing på Thon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2021

Hei Linda A,

Takk for en fantastisk tilbakemelding. Vi ser at du var godt fornøyd med alt av hva Thon Hotel Hartsad har å by på.
Hjertelig velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen

Thon Hotel Harstad

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Thon Hotel Harstad ligger helt ned til havna og vannet. Koselige rom med maritim stil. Frokosten inntas i 2. etg. Egon ligger i 1. etg og har meget god mat. Frokostbuffet på hotellet er det klasse over. Servicen er også upåklagelig.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
April Gil, Marketing på Thon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2021

Hei Offisersbladet,
Takk for en fantastisk tilbakemelding. Vi ser at du var godt fornøyd med alt av hva Thon Hotel Hartsad har å by på.
Hjertelig velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen

Thon Hotel Harstad

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2018

Rent og ryddig på hotellet, bortsett fra at noen hadde satt ut matrester på gangen, som ble stående over natta (men dette kunne vel kundene selv tatt vare på). Ellers en nydelig frokost, og god service både i resepsjonen og i frokostsalen.
Både to - og firbeinte ble godt ivaretatt, men eget laken til hundene.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Lillian O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
April Gil, Marketing på Thon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2021

Hei Lillian O,
Takk for en fantastisk tilbakemelding. Vi ser at du var godt fornøyd med alt av hva Thon Hotel Harstad har å by på.

Hjertelig velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen

Thon Hotel Harstad

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Thon Hotel Harstad må ha en av de beste frokostene på norske hotell. Minst like god standard og høye kvalitet på frokosten som forrige besøk for 6 måneder siden. Behagelig atmosfære i frokostsalen og hyggelig personale.
Hotellet har god beliggenhet midt i sentrum.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Hautor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
April Gil, Marketing på Thon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2021

Hei Hautor,
Takk for en fantastisk tilbakemelding. Vi ser at du var godt fornøyd med alt av hva Thon Hotel Harstad har å by på.
Hjertelig velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen

Thon Hotel Harstad

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018

Ble mottatt av 2 meget serviceinnstilte jenter ved vår ankomst. De sørget for å sjekke oss inn på et meget hyggelig rom i 5 etasje med utsikt mot sjøen. Rommet holdt en god Thon standard. Vi bestilte en pizza på restaurant Egon som ligger i hotellet første etasje. Denne fikk vi med oss opp på rommet med servise og bestikk. Det er grunn til å bemerke en fantastisk frokost som vi nøt neste morgen. En av de bedre vi har opplevd. Anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Steinar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sivertz-Pettersen, General Manager på Thon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2018

Hei Steinar!

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å skrive om oss på Tripadvisor! Det er utrolig hyggelig, det du skriver, takk for anbefalingen, og vi håper å se dere igjen snart!

Hilsen Odd Kåre, Sivertz-Pettersen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser