Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
CheapTickets
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (460)
Filtrer anmeldelser
460 resultater
Vurdering fra reisende
160
221
59
12
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
160
221
59
12
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4853 av 460 anmeldelser
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Rent rom. Hyggelig betjening. Mulighet for tidlig innsjekk.
Litt støy i forbindelse med oppussing i etasjen under, men fikk informasjon om dette.
Skulle gjerne vært en stikkontakt ved siden av sengen.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, Merete A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AprilGil, Front Office Manager på Thon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2019

Hei Merete A

Takk for at du tok deg tiden til å legge igjen din flotte tilbakemelding. Det er godt å høre at du er fornøyd.
Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen
Team Thon Harstad

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Første inntrykket er helt ok, hyggelig betjening. Rommet er av den utgående typen, så de holdt vel på med oppussing. Men! Dørene på rommene er så lytte at om du sover dårlig er ikke dette hotellet for deg! Våknet opp flere ganger iløpet av natten på grunn av fulle folk i gangene som bråket så heftig at jeg ikke fikk sove. Videre våkner du også tidlig av småbarnsfamilier med hylende unger på vei til frokost bufeet. Så, skal du ha en rolig helg på hotell, ikke velg dette.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Elise_Sax
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AprilGil, Front Office Manager på Thon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2019

Hei Elise_Sax,

Takk for at du tok deg tiden til å legge igjen din tilbakemelding etter ditt opphold her hos oss.

Det er synd å høre om din opplevelse vedrørende støy.
Vi holder for tiden på å pusse opp alle våre hotellrom, som skal være ferdig nå til sommeren. Vi bytter blant ut alle våre romdørene våre som skal være helt lydtette.

Igjen, beklager vi for denne opplevelsen og håper dere får muligheten til å komme tilbake hit I fremtiden. Om dere skulle ta turen tllbake må dere gjerne ta kontakt med meg direkte så skal jeg personlig sørge for at dere får et trivelig opphold.

Med vennlig hilsen
April Gil Borck
Resepsjonssjef
E-post: harstad.resepsjonssjef@olavthon.no

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Vi bodde på et helt okey dobbeltrom med utsikt som ble bestilt pr tlfden kvinnelige Resepsjonisten var veldig blid og imøtekommende og ønsket oss hjertelig velkommen:)vi fikk rom i 2 etg me utsikt mot havna.
Renhold på rommet var helt ok, og det var bra at det var 2 greie stoler der så slapp vi å sitte på senga når vi skulle se på Tv
Vi deltok på viltaften i regi av Thon hotel i restauranten i 2 etg og det passet perfekt siden rommet vårt også var i den etg:)
Nydelig mat og god vin til maten og blide personal som jobbet for at alle skulle ha det braFokosten var kjempegod og et pluss at frokostverten gikk rundt bordene og spurte om vi ville ha kaffeMed andre ord vi hadde en helaften me mat og overnatting og vi kommer gjerne tilbake ved en senere anledning:)
Mvh
Linda og Johnny

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, lindaaO1337IW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
April Gil, Marketing på Thon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2021

Hei Linda A,

Takk for en fantastisk tilbakemelding. Vi ser at du var godt fornøyd med alt av hva Thon Hotel Hartsad har å by på.
Hjertelig velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen

Thon Hotel Harstad

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Thon Hotel Harstad ligger helt ned til havna og vannet. Koselige rom med maritim stil. Frokosten inntas i 2. etg. Egon ligger i 1. etg og har meget god mat. Frokostbuffet på hotellet er det klasse over. Servicen er også upåklagelig.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
April Gil, Marketing på Thon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2021

Hei Offisersbladet,
Takk for en fantastisk tilbakemelding. Vi ser at du var godt fornøyd med alt av hva Thon Hotel Hartsad har å by på.
Hjertelig velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen

Thon Hotel Harstad

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2018

Rent og ryddig på hotellet, bortsett fra at noen hadde satt ut matrester på gangen, som ble stående over natta (men dette kunne vel kundene selv tatt vare på). Ellers en nydelig frokost, og god service både i resepsjonen og i frokostsalen.
Både to - og firbeinte ble godt ivaretatt, men eget laken til hundene.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Lillian O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
April Gil, Marketing på Thon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2021

Hei Lillian O,
Takk for en fantastisk tilbakemelding. Vi ser at du var godt fornøyd med alt av hva Thon Hotel Harstad har å by på.

Hjertelig velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen

Thon Hotel Harstad

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser