June Jacobsen S
Reisetype: Reiste alene
AprilGil, Front Office ManagerThon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. juni 2019
Hei June,

Takk for at du tok deg tiden til å legge igjen din tilbakemelding. Det er en glede å lese at du var fornøyd med bade oppholdet og frokosten vår.

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake.

0.1 km fra Thon Hotel Harstad
    Beautiful picture from guests
    37.2 km fra Thon Hotel Harstad
    Se flere hoteller i Harstad
    Anmeldt 21. mai 2019 via mobile enheter

Har bodd flere ganger før på Thon Harstad og gleder meg alltid til å besøke dere.
    Nyoppusset rom,nytt treningsrom,herlig seng og krispy sengetøy samt verdens beste frokost ! Takk for oss,det var helt nydelig-kommer selvsagt igjen!

Dato for oppholdet: mai 2019
    Takk, veronikah997
    AprilGil, Resepsjonssjef på Thon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mai 2019

Kjære veronikah997

Tusen takk for at du tok deg tiden til å legge igjen din tilbakemelding.
    Det er en glede å lese at dere trivdes her hos oss og ikke minst likte frokosten og rommet.

Hjertelig velkommen igjen.

Anmeldt 29. april 2019 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt nært kollektivt knutepunkt og sjøen. Hotellet er i dag under utbygging. Gode kontraster mellom tak, vegger, søyler og gulv. Førerhund er velkommen her. Personalet er svært serviceinnstilte og hyggelige. Det er verdt å nevne at personalet gjør sitt ytterste for at du får et bra opphold til tross for byggevirksomheten som foregår. Maten er av høy kvalitet og en stor ære for det må kokken Trym få som serverte oss god mat hele helgen. Rommene er rene, nye og innbydende. Sjelden har jeg sovet i en så god hotellseng som her.

Dato for oppholdet: april 2019
    Takk, siljek2
    AprilGil, Front Office Manager på Thon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2019

Kjære siljek

Takk for en svært hyggelig tilbakemelding. Her ser jeg at vi har levert det produktet vi er stolte av å kunne stå for.

Vi håper å kunne se deg snart igjen.

Anmeldt 22. april 2019 via mobile enheter

Resepsjon og ansatte:
    Veldig hyggelige både i resepsjonen og ved frokosten.

Rommet:
    Vi hadde rommet av typen
    «Standard Room Twin» som bestod av,
    en safe, et kjøleskap, to enkeltsenger, et bad,
    en TV og en liten garderobe.

Frokosten:
    Veldig bra utvalg av mat og drikke.

Omgivelser:
    Et lite stykke fra hotellet var det et badeland (Grottebadet) som var veldig gøy å være på.
    Det var også et kjøpesenter og en dagligvarebutikk i nærheten.

Det finnes en egen hotellpakke med badeland billetter inkludert som må bookes samtidig med hotellrommet.

Dato for oppholdet: april 2019
    1  Takk, jakobutaafly

Kjære jakobutogfly

Takk for at du har tatt deg tid til å kommentere ditt besøk.
    Det var en stor glede å høre om deres inntrykk og opplevelser fra oppholdet.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 5. mars 2019 via mobile enheter

Dette var en god opplevelse. Veldig hyggelig betjening i resepsjonen, nyoppusset rom og fantastisk frokost. Frokostsalen var flott og maten ble helt fantastisk presentert og den smakte nydelig. Kaffe og aviser i vestibylen, så morgenen kunne nytes der mens solen står opp. Kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: mars 2019
    3  Takk, unniliser

Kjære unniliser,

Takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding.
    Det er en glede å lese at du trivdes her hos oss og ikke minst at frokosten smakte.

Vi håper å kunne se deg igjen snart.

Anmeldt 9. februar 2019

Valgte superior og nyoppusset rom, og det var verdt hver en krone. Nydelig utsikt, pent og smakfullt innredet, kaffemaskin og deilig seng med gode puter.
    Hyggelig personale, spesielt god service av frokostvertene. Frokosten var nydelig, variert og en fryd både for øye og gane - anbefales på det sterkeste.
    God beliggenhet midt i sentrum, men uten forstyrrende støy. Egon rett ved siden av.

Romtips: Oppusset rom = flott utsikt, god seng
    Dato for oppholdet: februar 2019
    • Reisetype: Reiste alene
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
    Takk, Vera S

Hei Vera S,

Tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding.
    Det er en glede å lese at dere trivdes her hos oss og ikke minst at frokosten smakte.

Hjertelig velkommen igjen,