Einar B
4,0 av 5 boblerAnmeldt 10. juli 2020via mobile enheter
April Gil, MarketingThon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. juli 2020
Hei 511eibarb,

Takk for at du tok deg tiden til å legge igjen din tilbakemelding.
Det er flott å lese at dere er fornøyd med oppholdet hos oss og at vi til tross for en feiltakelse fra vår side klarte å løse det på en grei måte. Dessverre er det slik at hotellet ikke har noen parkeringsplasser tilknyttet hotellet lengre og el-bilparkeringen som er på siden tilhører naboen så det ble litt vanskelig denne gangen. På grunn av ombyggingen mistet vi våre parkeringsplasser men når alt er ferdig håper vi på at dette er noe vi kan forbedre.

Ønsker dere uansett velkommen igjen ved neste anledning og en fortsatt god sommer!

• Lol.travel
    0.0 km fra Thon Hotel Harstad
    72.8 km fra Thon Hotel Harstad
    Se flere hoteller i Harstad
    Anmeldt 20. mai 2020 via mobile enheter

God service og godt renhold
    Anbefales.

Frokost er også toppers.
    Godt utvalg av aviser...viktig for meg

Ligger sentralt til i sentrum.
    God parkering.

Eget trimrom på hotellet.

Kort vei til både badeland og folkeparken

Dato for oppholdet: mai 2020
    Takk, tr0ndst_ler
    AprilGil, Front Office Manager på Thon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2020

Hei tr0ndst_ler,

Takk for at du tok deg tiden til å legge igjen din tilbakemelding etter ditt opphold.
    Det er en glede å lese at du er fornøyd med alt vi er stolt av å levere.

Ønsker deg velkommen tilbake ved neste anledning.

Team Thon Hotel Harstad

Anmeldt 9. mars 2020 via mobile enheter

Benyttet hotellet til overnattingsplass i forhold til å få gjort en jobb i nærheten. Fungerte meget godt. Litt problemer med parkeringsplasser, men benyttet kommunale utenfor parkeringstiden. Fungerte greit.

Dato for oppholdet: mars 2020
    Takk, kjemikern
    AprilGil, Front Office Manager på Thon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mars 2020

Hei kjemikern,

Takk for at du tok deg tiden til å legge igjen din tilbakemelding.
    Det er en glede å ha hatt deg på besøk.

Ønsker deg velkommen igjen neste gang!

Anmeldt 12. januar 2020 via mobile enheter

Bodde på oppgradert rom som var stort og romslig. Veldig god seng. Kaffemaskin og minibar på rommet. Stort tv med bra kanalutvalg. Pluss for å kunne koble Ipad til tv og se via cromecast.
    Hotellet ligger nært det meste Harstad har å by på. Frokost var helt super.

Dato for oppholdet: januar 2020
    2  Takk, Toreinar2015
    AprilGil, Front Office Manager på Thon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2020

Hei Toreinar2015,

Så utrolig hyggelig å høre at du trives her hos oss. Det er en glede å ha hatt deg på besøk og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Team Thon Hotel Harstad

Anmeldt 1. januar 2020 via mobile enheter

Fint hotell med hyggelig personale i resepsjonen. Bra renhold og greie senger. Frokosten var en skandale og anbefales ikke. Uerfarne servitører som serverte oss mat som var utgått på dato, svett/varm, inntørket og uappetittlig.

Dato for oppholdet: desember 2019
    Takk, Klokturist1233445565
    AprilGil, Front Office Manager på Thon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2020

Hei klokturist1233445565

Takk for din tilbakemelding etter ditt opphold her hos oss.
    Det er svært beklagelig å lese om din opplevelse i vår frokostsal og at vi ikke har levert det produktet vi vanligvis er stolte av å kunne stå for.

Vi ønsker gjerne å komme i kontakt med deg vedrørende dette, send oss gjerne en e-post til: harstad.resepsjonssjef@olavthon.no

April Gil Borck
    Resepsjonssjef

Anmeldt 30. desember 2019

Fikk et flott rom på hotellet, et av hjørnerommene med fott utsikt. Sengen var god og rommet hadde en koselig sittegruppe. Bare så synd at vi hadde bare en natt på hotellet. Angret på at vi hadde bestill retur allerede dagenb etter.

Dato for oppholdet: august 2019
    1  Takk, Kolbjørn B

Hei Kolbjørn B,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding etter ditt besøk.
    Det er en glede å lese om alt du er fornøyd med og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.

Team Thon Harstad