Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 149
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.12.21
Booking.com
USD 148
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.12.21
Priceline
USD 133
Vis tilbud
Hotels.comUSD 149
FindHotelUSD 149
Trip.comUSD 185
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (473)
Filtrer anmeldelser
473 resultater
Vurdering fra reisende
166
225
59
14
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
166
225
59
14
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2429 av 473 anmeldelser
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Jeg og min kone hadde bryllupsdag, og hadde i den anledning bestilt rom på Thon Harstad. Da hadde de ordnet med røde roser og sjokolade til oss, og skrevet et hilsningskort.
Rommet ble oppgradert til Business rom.
Flotte og rene rom. Litt trangt på badet.
Fin utsikt over fjorden.
Alt i alt en fin hotell opplevelse

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, r_ffer_ffas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
April Gil, Marketing på Thon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Hei r_ffer_ffas,

Takk for deres hyggelige tilbakemelding etter deres opphold her.
Det er en glede å lese at dere hadde et trivelig opphold. Det skulle bare mangle at vi gjorde noe ekstra for dere slik at dere fikk en hyggelig opplevelse. Vi ønsker dere velkommen igjen ved neste anledning!

Hilsen
Thon Hotel Harstad

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde bestilt businessrom, men ble oppgradert til suite, med nydelig havsutsikt. Det satte en ekstra spiss på oppholdet ettersom vi tok turen til Harstad for å feire bryllupsdag. I disse coronatider gjør det godt å komme seg litt bort og besøket i Harstad og på Thon-hotellet skuffet ikke. Vi ble godt mottatt av personalet i resepsjonen, fikk god frokost og hadde for øvrig et flott opphold i byen, i nydelig vær. Hotellet ligger svært godt plassert like ved hurtigbåtkaien og sentralt i forhold til det meste i byen. Kort vei til buss, om man som oss ønsker å besøke Trondenes kirke og museum. Vi forlot hotellet og byen svært fornøyde.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Vigdis M B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
April Gil, Marketing på Thon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei Vigdis,

Takk for deres hyggelige tilbakemelding etter deres opphold her.
Det er en glede å lese at dere er fornøyd og ikke minst med rommet.

Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!

Hilsen
Team Thon Harstad

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Kom til hotellet å fikk en av de hyggeligste jeg har vært borti til å sjekke oss inn.
Likte hotellet veldig godt. Gleder meg til dem er ferdig å bygge på taket så man får sett utsikta.
Nydelige farger på rommet, plass til 2 i dusjen. Praktisk bad. Å stor DOBBELSENG, å IKKE to enkeltsenger dytta i hop. Spiste god frokost, å hadde fin utsikt. Alt i alt er vi kjempe fornøyd.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Rakel S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
April Gil, Marketing på Thon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei Rakel,

Takk for at du tok deg tiden til å legge igjen sin tilbakemelding.
Det er en glede å lese at dere er fornøyd med besøket dere hos oss.

Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss!

Hilsen
Thon Hotel Harstad

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe god service. Hyggelig ansatte. Rene og fine rom. Nydelig frokost med stort utvalg selv i corona tider. Fantastisk renhold og fokus på smittevern.
Skulle ønske det var mulig å velge lave/tynne hodeputer.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 707bentef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
April Gil, Marketing på Thon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei 707bentef,

Takk for at du tok deg tiden til å legge igjen din tilbakemelding.
Det er en glede å lese at dere er fornøyde hos oss og at dere synes vi har løst frokosten på en god måte. Når det kommer til forskjellige størrelser på hodeputer er dette noe vi dessverre ikke har, men noe vi kan ta med oss videre for fremtiden slik at vi kanskje kan fremskaffe dette. Igjen, takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette og velkommen igjen til oss!

Hilsen
Thon Hotel Harstad

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Anbefales på det varmeste å bo hervi har nok bodd her minst 5-6 ganger de siste årene. Og da bor vi i 4-5 dager. Så hvis du skal til Harstad bør du bo her... Stien langs sjøen og tur i Folkeparken er et must..

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 14janen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
April Gil, Marketing på Thon Hotel Harstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei 14janen,

Takk for at du tok deg tiden til å legge igjen din tilbakemelding. Det er en glede å lese at dere er fornøyd og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!

Fortsatt god sommer!

Hilsen Thon Hotel Harstad

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser