Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En fantastisk Kvæfjordkake”

Trondenes Historiske Senter Kafe
Vurdert som nr. 12 av 36 Restauranter i Harstad
Beskrivelse: Nyt en god kopp kaffe og kaker i historiske omgivelser. Kafe og terasse med en fantastisk panoramautsikt, på Trondenes Historiske Senter. Kafeen kan også brukes som selskapslokale, der Mat av Vahl står for all selskapsservering. Ta kontakt for priser og informasjon.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Nyt en god kopp kaffe og kaker i historiske omgivelser. Kafe og terasse med en fantastisk panoramautsikt, på Trondenes Historiske Senter. Kafeen kan også brukes som selskapslokale, der Mat av Vahl står for all selskapsservering. Ta kontakt for priser og informasjon.
Anmeldt 20. september 2020 via mobile enheter

En fantastisk Kvæfjordkake, som lages på stedet. Nydelig sted. Absolutt verdt å besøke hvis du er i Harstad.
Men hvorfor i all verden slippes oppvaskgutten inn i salgsdisken/kassen? Han kan overhodet ikke behandle folk på en høflig måte. Det trekker ned opplevelsen.

Dato for besøk: september 2020
Takk, trygvek2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 16 anmeldelser

Anmeldt 28. juni 2019 via mobile enheter

God og enkel servering.
Kjempetrivelig betjening.
Flott utsikt ved de store vinduene.
Gå en tur på stien langs sjøen og ta en kaffe og vaffel/svele her etterpå.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, benteelinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2019

Etter en litt hustrid tur i regn og vind var det godt å få seg en kopp kaffe og noe å bite i. Historiske senters kafe ble da et naturlig og hyggelig innslag for å få varmen tilbake i kroppen :-) Nydelig kaffe og grov bakst hjelper på humøret.

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Keinapel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2017 via mobile enheter

Ikke åpent bestandig, men koselig inne og fin utsikt. Ligger litt utenfor byen, og rett ved kirken:)

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, synnesolheiim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2017 via mobile enheter

Vi er blitt glade i pausemuligheten som kafeen i Trondenes Historiske Senter «gir», spesielt kanskje vi som pleier å ta trimturer på «Stien langs sjøen», enten alene eller i grupper. De har litt av hvert å by på, det være seg brødmat fine eller grove, kaker og vafler. Drikke; kaffe, te og mineralvann.
Positiv betjening som gjerne fikser noe ekstra spiselig dersom ønsket type mat er slutt i disken. Anbefales!

Dato for besøk: august 2017
Takk, Sieino44
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Trondenes Historiske Senter Kafe, så også på

 

Har du vært i Trondenes Historiske Senter Kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din