Stille naturperle

Fantastisk plass ute på en øy utenfor Harstad. Vi var så heldige at vi hadde hotellet for oss selv... les mer

Anmeldt 26. juni 2021
bj_rnhelgej
Tromsø, Norge
En grå dag blir til en soldag

Anmeldt 9. juli 2018
248lailar
Harstad, Norge

Anmeldt 9. juli 2018

På en grå dag i fjord dro vi 3 personer til Valhall. Ble møtt med vennskap, omvisning på stedet og i hobbyer. Flotte bilder av hav, kval og nordlys ( se filmer fra Valhall ) God mat og omvisning på de 2 øyene som dessverre er nesten fraflyttet . Så trivelige vertskap.
Anbefaler stedet for ferie, helgebesøk, jobbrelatert- seminarer og spesielle private anledninger , brylupp ... bursdager !
Passer for alle i den flotte naturen, små som stor ! Turgåing, bærplukking , padling , avslapping ....

Dato for opplevelse: september 2017
1  Takk, 248lailar
Anmeldt 27. august 2017 via mobile enheter

Vi var 10 damer på tur som fikk oppleve gjestfriheten på Valhall og en fantastisk ørnesafari med rib. Nydelig natur og vi så mange flotte havørn. Einar sørget for en rib-tur som vi vil huske lenge. En opplevelse for livet. Etter turen koste vi oss med nydelig fiskesuppe på Valhall før vi satte kursen mot Harstad. Anbefales på det varmeste.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, una999520
Anmeldt 17. august 2017 via mobile enheter

For 2.år på rad hadde vi vår ledersamling på Valhall hos Ellen og Einar. Lettvint å bestille da Ellen husker hva vi hadde i fjor. Dette er et sted å være i ro da du må i båt for å komme hit, enten egen båt, hurtigbåt eller bestille RIB-tur hos Einar. Gode senger, nydelig mat og fine møtefasiliteter - og deilige vafler til kaffen. Anbefales!

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, lisbethr1956
Anmeldt 14. juni 2017

For den som ikke har sjekket ut Krøttøy og Meløyvær har gått glipp av noe stort. En liten hurtigbåttur unna Harstad havn er alt som skal til. Ta med sykkel på båten og opplev de 7 km med vei som finnes der ute. Å få oppleve omvisning på Meløyvær fort var en stor opplevelse, topp moderne anlegg den dag i dag.
Skal du overnatte kan jeg anbefale Valhall hos Ellen og Einar, topp service, flotte fasiliteter og veldig god mat.
Øyriket har også et sterkt innslag av fuglearter, på havet kan du se hval og sel.
Einar kan tilby tur med ribben i en skjærgård av de sjeldne.
ANBEFALES!!

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, 32kurtg
Anmeldt 8. september 2016 via mobile enheter

Vi ble hentet av verten, Einar Veimoen, på Fenes fergeleie og kjørt med RIB i 2 vendinger ut til Valhall på Krøtøy. Einar og Ellen har skapt et fantastisk tilbud her ute med gode fasiliteter inne og attraktive guidinger ute. Ellen sørget for god mat (Bacalaoen anbefales...), og Einar øste av sin lokale kunnskap om fauna - og omvisningen på kanonen og kommandoplass var eksepsjonelt bra. Mitt første besøk her ute - garantert ikke det siste. Dette er verdt et besøk, og holmer, øyer og strender er verdt noen dager alene.. Kort sagt - en perle

Dato for opplevelse: september 2016
Takk, 776geirj
Einar V, Guide på Valhall, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2016

Tusen takk for besøket! Det var en trivelig gjeng som besøkte Valhall. Ønsker dere en fortsatt fin høst og snarlig på besøk igjen!