Fin utsikt

En kort tur da, man starter ganske høyt. Men turen er flott og utsikten er fin når man når toppen... les mer

Anmeldt 1. november 2023
David_Kar02
Bleik, Norge
Grei og kort tur

Kjørte opp til parkering på fjellet, ca. 40 min. spasertur med spektakulær utsikt. Fantastisk rå... les mer

Anmeldt 1. september 2022
rigmorm879

Anmeldt 22. mai 2017 via mobile enheter

En kort gåtur på ca en halv time som både stor og liten mestrer. Fantastisk utsikt på toppen. Anbefales!

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, KristinM2340
Anmeldt 13. februar 2017 via mobile enheter

En tur på Keipen er overkommelig for de fleste. På toppen kan man nyte fantastisk utsikt i alle himmelretninger. Anbefales på kveldstid slik at man kan se midnattsolen.
Husk kamera

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, Merete A
Anmeldt 2. januar 2017

Veldig fin og enkel tur. Litt langt å kjøre bil fra sentrum, men ellers ypperlig turmål for de aller fleste.

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, lisaloop2016
Anmeldt 21. september 2016 via mobile enheter

Denne turen passer for alle! Svært enkel tilgang til en fantastisk utsikt. Gå langs keipen og se på fjellet Elgen. Denne aktiviteten anbefales alle som ønsker friluft i Harstad uten å være i toppform.

Dato for opplevelse: september 2016
Takk, Rune1973
Anmeldt 7. september 2016 via mobile enheter

Keipen er virkelig verdt et besøk. Toppen er svært lettgått siden man starter på 280-meters høyde, og toppen i seg selv er 487. Fin og bred tursti helt opp, og utsikten man blir belønnet med tar nærmest pusten fra en. Himmelsk vakkert i alle retninger. Vi brukte under 30 minutter opp, og ca 20-25 minutter ned, og da gikk vi i et bedagelig tempo. Anbefales til alle aldre.

Dato for opplevelse: september 2016
2  Takk, Helga K