Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Nydelig utsikt

Flott tur med fantastisk utsikt, noe dårlig merket løype samt utrolige mengder med insekter trekker... les mer

Anmeldt 2. august 2020
727runeg
,
Hammerfest, Norge
via mobile enheter
En attraksjon i seg selv.

Utsikten mot Keipen er en av de vakreste i hele området Harstad. Dette området skulle vært mer tatt... les mer

Anmeldt 14. juli 2019
Keinapel
,
Harstad, Norge
Les alle 62 anmeldelsene
  
Anmeldelser (62)
Filtrer anmeldelser
62 resultater
Vurdering fra reisende
46
12
3
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
46
12
3
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 62 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2019

Utsikten mot Keipen er en av de vakreste i hele området Harstad. Dette området skulle vært mer tatt vare på og fremvist av guider.

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, Keinapel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2019

Ta gjestene dine med til Keipen. Du får betalt. Du får godt betalt. I hvert fall i forhold til den beskjedne innsats fysisk sett du må gjøre for å komme til topps. Betalingen er i form av en storslagen utsikt. Formidabel vil jeg kalle den. Fjord og fjell på alle kanter. Fra hav til innland. Gjestene dine får tatt bilder som kan vises frem til både svigermor og barnebarn. Det vil imponere. Hver gang.

Dato for opplevelse: mai 2019
1  Takk, Kjetil G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Fin tur, ikke tung for verken små eller store. Fantastisk utsikt på toppen, natt som dag Noen våte partier, ha gjerne på gode sko.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 419ceciliet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2018 via mobile enheter

Helt fantastisk plass som alle burde oppleve. Kort tur med helt overkommelig stigning - kan være litt vanskelig å se hvor man skal gå for å komme seg opp. Helt utrolig utsikt og en plass jeg besøker flere ganger om sommeren

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, 374lottess
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2018

Lett tur i fint terreng. Passer for både voksne og barn. Kort vei opp til toppen gjennom variert terreng. Nydelig utsikt venter på toppen.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Turid M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser