“Familiefeiring”

Umami
Vurdert som nr. 1 av 51 Restauranter i Harstad
Kjøkken: Skandinavisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Et av norges mest unike spisesteder. Her får du sesongens råvarer servert i spisestuen med fantastisk overblikk til kjøkkenet. Bordbestilling kreves!
Anmeldt 26. september 2020

Oj! Her fant vi oss godt ivaretatt. Maken til atmosfære, service, matopplevelse og hyggelige folk skal man lete lenge etter. Ingen stress og avslappet betjening som forklarte og gjorde sitt ytterste for å få folk til å trives i godt selskap og nær kontakt med kjøkkenpersonale.
Maten var et kapittel for seg. Tror ikke vi har spist bedre, ikke engang i Provence for å være ærlig. Dette var verdt turen til Harstad alene. Utmerket vinvalg uten at vi måtte bestille en hel vinmeny. Gratulerer med et topp konsept.

Takk, Eriolse70

Anmeldt 25. september 2020

For en opplevelse mat atmosfære og service skal du lete lenge etter. For alle de som fortsatt ikke har opplevd Umami Harstad er det på høytid å gjøre det nå!!

Takk, Klorforv
Anmeldt 20. september 2020 via mobile enheter

Her må du bestille. Svært godt besøkt. Nydelig mat på høyt nivå. Her har man ambisjoner med kortreist mat. Personalet på øverste nivå, også kortreist!
Kort sagt: Hvordan er det mulig å finne en slik topp restaurant i Harstad. «Løp og kjøp»

Takk, trygvek2017
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Vi var to par som hadde bestilt lang tid i forveien.
De tok jakkene våre da vi kom, hang opp.

De fortalte at de hadde startet med små retter, vi fikk ikke vite menyen. Vi sa vi ønsket full pakke, dvs med drikke.

Vi fikk til sammen 11 retter som var utrolig gode inkl dessert. All hvitvin, rødvin, champagne og dessert vin var helt utrolig og passet til maten. To av oss var ikke særlig glad i hvitvin og alle 4 ikke glad i champagne men det var perfekt.

En dyr opplevelse som anbefales på det varmeste om en ønsker å koste på seg en fantastisk matopplevelse. Vi satt i restauranten i over 4 timer, og kvelden gikk fort.

Skulle jeg klagd på noe var det min kalve medaljong som var en anelse for mye stekt..

Alle som jobbet der var blide og imøtekommende. Det ble byttet ut bestill, glass osv etter hver servering, veldig delikat.

Vi ble forklart all mat hva det var og hvor den kom fra (i hovedsak i Harstad/Kvæfjord distriktet) All drikke ble godt fortalt om.

En helt fantastisk kveld 👍

Takk, Unnlis
Anmeldt 3. april 2020 via mobile enheter

Helt nydelig mat! Kan virkelig anbefales på det sterkeste. Vært der 4-5 ganger, vær gang like god mat.

Dato for besøk: april 2020
Takk, Renate A

Har du vært i Umami? Del dine erfaringer!