Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Familie middag”

Big Horn Steakhouse Harstad
Vurdert som nr. 7 av 35 Restauranter i Harstad
Prisklasse: USD 85 - USD 550
Kjøkken: Steakhouse
Beskrivelse: Vår Big Horn Steakhouse i Harstad ligger sentralt til i den ærverdige Giævergården; en gammel gård fra slutten av 1800 tallet. Med lekkert interiør i stilrene lokaler, tilbyr restauranten sitteplasser for opp til 100 personer. På sommeren er uteserveringen i vår flotte sentrumshage åpen.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vår Big Horn Steakhouse i Harstad ligger sentralt til i den ærverdige Giævergården; en gammel gård fra slutten av 1800 tallet. Med lekkert interiør i stilrene lokaler, tilbyr restauranten sitteplasser for opp til 100 personer. På sommeren er uteserveringen i vår flotte sentrumshage åpen.
Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Vi var for første gang på Bighorn Steakhouse i Harstad. Vi var alle fornøyde med nydelig mat og tilbehør . Entrecôten var perfekt stekt . Det var varierte retter ikke bare kjøtt.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Karianne H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (110)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2327 av 110 anmeldelser

Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Hyggelig bog horn restaurant. Mørt og fint kjøtt. Hyggelig betjening. Kunne tenkt meg noe mer enn en rett utenom biff på menyen da. Holder god kvalitet og hyggelige priser.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, gjermundl2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. april 2018 via mobile enheter

Maten er god og prisen er stiv.
Hyggelig atmosfære. Forstår sjeldent hvorfor kelneren absolutt skal dette de 3 forskjellige ærende nærmest mulig hverandre når hele restauranten ellers er ledig. Nærkontakt med nabobordet flere ganger under måltidet trekker stemningen veldig ned.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Cberge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. mars 2018 via mobile enheter

Bestilte forrett som tok 35minutter da fikk man tørre kylling vinger.
Fikk etterhvert en entrecôte som var middels dårlig.. hardt stekt lite smak og tildels viskelær i konsistens.. indrefilet til kollega hadde mere smak av kjøtt.
Blir lenge til bilhorn neste gang. Dyrt og middel- mat

Dato for besøk: mars 2018
Takk, 92terjes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. november 2017 via mobile enheter

Vi var på familiemiddag om ettermiddagen og spiste «ettermiddagsbiff» med masse tilbehør samt spareribs.
Maten var overraskende god!! Nydelig biff, perfekt stekt og alt var delikat og godt.
God service. Koselige lokaler.
NOK 1200,- for mat til fire personer, uten alkohol.
Anbefales.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Rune1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Big Horn Steakhouse Harstad, så også på

 

Har du vært i Big Horn Steakhouse Harstad? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.