Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig mat. Beste lammeskank jeg noensinne har spist.”
Anmeldelse av Bark Spiseri Og Bar AS

Bark Spiseri Og Bar AS
Vurdert som nr. 3 av 35 Restauranter i Harstad
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Nydelig, hyggelig og en skikkelig restaurant. Deilig mat. Beste lammeskank jeg noensinne har spist.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, eveneven77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (288)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4953 av 288 anmeldelser

Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Dette stedet midt i Harstad sentrum er et hyggelig møte sted og har en flott atmosfære. Her får man både lunsjretter, middagsretter, kaffe og kake.
Hyggelig betjening som tar vel imot gjestene, og får gjestene til å føle seg hjemme. Her går man ofte ekstra runder med kaffekannen for å by på gratis påfyll.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2018

Var ute for å spise lunsj sammen med min samboer og min datter. Et rolig og bra sted hvor man kan prate og samtidig ha en bra lunsj.Spiste omelett, den smakte bra og var passe stor. Kan anbefales.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Leif S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2018

Fantastisk atmosfære og svært dyktige og profesjonelle kelnere.En spesiell takk til Violetta. Utrulig good mat. Eneste nedturen var mengden av ost på ostefatet.Det burde stå i menyen under forretten og ikke under middag. Alt i alt en veldig trivelig plass.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Torgeir S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. november 2018

Meget hyggelig plass med nydelig bacalao. Helt klart en plass jeg anbefaler å besøke når man er i Harstad :-)

Dato for besøk: november 2018
Takk, 491eiriki
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bark Spiseri Og Bar AS, så også på

 

Har du vært i Bark Spiseri Og Bar AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.