Maten var helt magisk, hyggelig betjening. Lurt og bestille bord pga stor pågang.Stedet ligger nær vannet
Kan virkelig anbefales! Hadde ikke bestilt bord men fikk den beste service, knallgod Bacalao og Kveite! Vinanbefalinger ble fulgt og det smakte fortreffelig sammen! Her kommer vi garantert igjen!
Vi kom uanmeldt, men ble møtt av et hyggelig personale som ordnet oss et bord. Husets fiskesuppe sverte til forventningen. Anbefales👍😃
Fantastisk mat og hyggelig servitør! Vi valgte kveite og toffeekake fra dagens meny og nøt et veldig smakfullt måltid med anbefalt hvitvin til. Anbefaler å bestille bord dersom du vil garantere deg et besøk her i sommer. Bon apetit!
Her spiste vi nydelig tapas. Koselig sted med hyggelig betjening. Anbefaler absolutt en tur hit hvis du er i Harstad.