Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, forferdelig dårlig akustikk i rom. ”
Anmeldelse av Bark Spiseri Og Bar AS

Bark Spiseri Og Bar AS
Vurdert som nr. 3 av 36 Restauranter i Harstad
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Litt blandet følelser etter middag på Bark.
Bestilte tapas og dessert. Maten var veldig god, og det tok ikke lang tid før man fikk mat. Betjeningen var trivelig og hjelpsom.
MEN. Det var en helt forferdelig akustikk i restauranten. Da det begynte å komme en del folk, ble det utrolig bråkete i lokalet. Jeg måtte heve stemmen for å snakke med min kone som satt rett over for meg.
Synd at det ble sånn, under en ellers flott mat opplevelse. Håper dette kan rettes på

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, r_ffer_ffas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (280)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 280 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og flott service. Åpnet med marinert reinkjøtt. Nydelig. Etterfulgt av langtidstilberedt oksebryst. Sous- vide 40 t på 50 g. Kjempegodt. Hurtig servering og god service underveis. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 856knut
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Vi spiste nydelig kveite og lammeskank til middag. Hyggelig atmosfære og dyktig servitør. Bark får våre varmeste anbefalinger.

Dato for besøk: august 2020
Takk, trondk233
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat i en flott atmosfære.
Hyggelig betjening som var veldig hjelpsomme, gode anbefalinger på vin til rettene.

Dato for besøk: august 2020
Takk, robinkX5957RT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, med gode lokale råvarer. Vi prøvde både kjøtt, fisk og dessert, alt smakte kjempe godt. Fint sted med hyggelig betjening. Ett nytt favoritt sted i Harstad.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Merethe K K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bark Spiseri Og Bar AS, så også på

 

Har du vært i Bark Spiseri Og Bar AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din