Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempehyggelig. ”
Anmeldelse av Bark Spiseri Og Bar AS

Bark Spiseri Og Bar AS
Vurdert som nr. 3 av 36 Restauranter i Harstad
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. september 2020 via mobile enheter

Svært god atmosfære. Høy stemning i lokalet, prat og latter. Alltid fullt. Og svært god mat. Husk å bestille.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, trygvek2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (280)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 280 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Herlig fiskesuppe til lunsj. Bestilte bord og boknafisk dagen etter. Seifilet som kokken tryllet med fikk vi også. Nydelig mat og herlig kelner som virkelig var der for oss. Fikk alt vi ønsket oss.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Hans-Johnny
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Litt blandet følelser etter middag på Bark.
Bestilte tapas og dessert. Maten var veldig god, og det tok ikke lang tid før man fikk mat. Betjeningen var trivelig og hjelpsom.
MEN. Det var en helt forferdelig akustikk i restauranten. Da det begynte å komme en del folk, ble det utrolig bråkete i lokalet. Jeg måtte heve stemmen for å snakke med min kone som satt rett over for meg.
Synd at det ble sånn, under en ellers flott mat opplevelse. Håper dette kan rettes på

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, r_ffer_ffas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og flott service. Åpnet med marinert reinkjøtt. Nydelig. Etterfulgt av langtidstilberedt oksebryst. Sous- vide 40 t på 50 g. Kjempegodt. Hurtig servering og god service underveis. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 856knut
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Vi spiste nydelig kveite og lammeskank til middag. Hyggelig atmosfære og dyktig servitør. Bark får våre varmeste anbefalinger.

Dato for besøk: august 2020
Takk, trondk233
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bark Spiseri Og Bar AS, så også på

 

Har du vært i Bark Spiseri Og Bar AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din