“Fantastisk mat”
Anmeldelse av Bark Spiseri Og Bar AS

Bark Spiseri Og Bar AS
Vurdert som nr. 2 av 51 Restauranter i Harstad
Anmeldt 11. juli 2022

Var i Harstad på en 4-dagers besøk. Har spist på Bark tidligere. Restauranten må være en av de beste i landet. Helt fantastisk mat og service. Kommer garantert til-bake neste gang jeg er i byen. Anbefales - skulle fått 7 på terningen om det var mulig.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, terihje

Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Nydelig mat, over all forventning. Vi spiste lammeskank og pannestekt uer. Begge deler smakte veldig godt. God stemning og hyggelig servitør.

Takk, jansL3957KK
Anmeldt 3. oktober 2021

Vi bestilte lammeskank og fisk. Nydelig mat både for øye og gane. Gode smaker. Fantastisk service. kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, 417Gunn
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Nydelig mat og god service. Kalv og kveite, med panna cotta til dessert var fantastisk. Servitør var oppmerksom og hyggelig.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Frode J
Anmeldt 26. juli 2021

Nydelig Tapas, masse gode smaker delikat servert. Hyggelig personale i trivelige omgivelser. Vi kosa oss her! 😊👍

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Marit V

Reisende som så på Bark Spiseri Og Bar AS, så også på

Har du vært i Bark Spiseri Og Bar AS? Del dine erfaringer!